Pages

Three UK

lundi 19 novembre 2018
myphone forum
Three UK




Δεν ξέρω πόσο καιρό υπάρχουν αυτές η προσφορές, εγώ έβαλα πάντως αυτή με τα απεριόριστά GB και ήθελα να το μοιραστώ :p
Μιλάμε για πραγματικά απεριόριστα GB, χωρίς μειωμένες ταχύτητες μετά από κάποιο όριο, με απεριόριστο hotspot με την μέγιστη ταχύτητα και πολιτική ορθής χρήσης στα.... 1000GB το μήνα.
Huawei Honor 9 Lite ή Xiaomi Mi A2 Lite
γειά σας, έχω λοιπόν να επιλέξω ανάμεσα στα δύο τηλέφωνα:

Huawei Honor 9 Lite ή Xiaomi Mi A2 Lite

τα χαρακτηριστικά γνωστά. Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι
αν πιστεύετε ότι κάποιο απο τα δύο υπερτερεί σημαντικά έναντι του άλλου καθώς
και πιθανά μειονεκτήματα που εντοπίζετε στο ένα ή το άλλο τηλέφωνο......ευχαριστώ
Xiaomi huami Stratos ή Samsung Gear S3 Frontier
Καλησπέρα παιδιά... όπως λέει ο τίτλος, είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 ρολόγια... πρώτη φορά σε smartwatch, θα ήθελα την άποψη σας...
Mi 8 lite
το περιμενω τον δεκεμβριο.... εαν υπαρχουν κατοχοι της συσκευης περιμενουμε τις εντυπωσεις τους
Αγορά αφυγραντήρα !
Καλησπέρα. Θα ήθελα την γνώμη σας για αυτήν την προσφορά του Κωτσόβολου: https://www.kotsovolos.gr/...arrier-cdg255e Ευχαριστώ ! ! !
Κινητό για γυναίκα Vlogger
Καλησπέρα σε όλους, η αδερφή μου θέλει να ασχοληθεί με το vlogging και θα ήθελε να αγοράσει κινητό σ πρώτη φάση για αυτή την ασχολία. Μέχρι στιγμής έχει ένα iphone 5s που το έχει καταευχαριστηθεί και πριν ένα lumia 640 που επίσης της άρεσε. Το ποσό είναι μέχρι 400 ευρώ μάξιμουμ και από μαγαζί λόγω τιμολογίου. Σκέφτομαι για mi mix 2s, mi mix 2, oneplus 6 προφανώς γιατί αρέσουν σε εμένααν και προς την οροφή του μπάτζετ και το iphone 6 που το είδα στα 200 που πιθανότατα θα αρεσει σε εκείνη από άποψη ευκολίας χειρισμού και μόνο, δεν έχει θέματα με μήλο το 640 εξακολουθεί να είναι το αγαπημένο της. Ευχαριστώ και περιμένω τη βοήθειά σας.
Κινητό από 200 μέχρι 300 ευρώ!
1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. Από 200 μέχρι 300 ευρώ!
2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. 5,5 και πάνω, μέχρι 7 δεν υπάρχει θέμα!
3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Είτε από αλυσίδες είτε από Skroutz! Ελλάδα μόνο!
4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Φυσικά!
5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Έχει, δεν έχει δεν με πειράζει!
6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Ελληνικό μόνο!
7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Με ενδιαφέρει ο καλός ήχος στο βίντεο. Από οθόνη δεν έχω θέμα.
8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Ταχύτητα, αυτονομία, gaming και κάμερα τα βάζω μαζί.
9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Huawei Y6

Καλησπέρα σας παιδιά, είχα στείλει και το καλοκαίρι, αλλά τελικά τώρα βρέθηκε το budget και σας είπα ότι στην Black Friday θα ξανά στείλω. Ήρθα λοιπόν! :p Λοιπόν σας τα λέω όλα πάνω, τώρα περιμένω την γνώμη σας!

Διευκρινήσεις: Εκτός απο τις εφαρμογές που σας αναφέρω στη χρήση, δεν είμαι gamer, απλά παίζω που και που σε φάση να περάσει η ώρα και όχι με τις ώρες, απλά για χαλάρωση. Απλά θέλω να έχει καλό επεξεργαστή το μόνο σίγουρο, όσο πιο πολύ γίνεται, εκεί δίνω βάση. Δεν θέλω κολλήματα και τα σχετικά, θέλω να τρέχει σφαίρα. Από κάμερα, καθημερινή και απλή χρήση (καμία selfie και κάνα video άμα πάω κάπου, απλά το μόνο που θέλω στο βίντεο, να έχει καλό ήχο και να μην κάνει παράσιτα όταν το βλέπεις (πχ στα μπουζούκια) γιατί μου έχει τύχει.) Τώρα, θα μου πείτε γιατί από 200 μέχρι 300; και μέχρι τόσο μεγάλη οθόνη; άλλο το ένα και άλλο το άλλο θα πείτε, είναι ανάλογα την χρήση. Συμφωνώ και εγώ μαζί σας, απλά εγώ δίνω βάση σε αυτά που σας είπα, άμα έχει μεγάλη οθόνη δεν με πειράζει αν με καλύπτει σε αυτά που ζητάω. Στο θέμα με τα χρήματα, απλά θέλω μια πρόταση για ένα mid-range και μια πρόταση στα 300! Άμα αξίζει την διαφορά θα το πάρω, αλλιώς άμα με 200-250 μου είναι αρκετό, θα πάρω αυτό. Καταλάβατε; Μόνο άμα αξίζει την διαφορά και έχει κάτι παραπάνω και καλύτερο! Από Skroutz θα αγοράσω μόνο αν έχει κάποια σοβαρή μείωση στην τιμή, από ότι στις αλυσίδες. Ξέρω, περιμένουμε μέχρι Παρασκευή (τότε θέλω να κάνω την αγορά) γιατί θα βγουν και άλλες προσφορές, αλλά παίρνω γνώμες από τώρα.

Συγνώμη που σας κούρασα, απλά ήθελα να ήμουν όσο πιο λεπτομερείς γίνεται, για να βοηθήσω και εσάς να μου πείτε την γνώμη σας! Ευχαριστώ! Περιμένω τις απαντήσεις σας!

Edit: Ξέχασα να αναφέρω, ότι θέλω να έχει και όσο γίνεται καλή φωτεινότητα όταν είσαι στον ήλιο γιατί με αυτό που έχω τώρα (Huawei Y6) δεν βλέπω τίποτα και είναι σπαστικό. Ακουστικά και SD δεν με νοιάζει τόσο και άμα δεν έχει.
internet χωρίς απαραίτητα σταθερό τηλέφωνο
Καλησπέρα, χρειάζομαι τη βοήθειά σας,
θέλω να έχω ιντερνετ σε ένα διαμέρισμα στον Πειραιά για τους επόμενους 6 μήνες. Το πρόβλημα είναι οτι στην περιοχή δεν πιάνει καλό 4g και διστάζω να πάρω κάποιο πακέτο μέσω κινητής τηλεφωνίας. Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος, π.χ. να βάλω τηλέφωνο εκεί και στο εξάμηνο να το μεταφέρω σε άλλη περιοχή; Μπορώ να έχω τον λογαριασμό στο όνομά μου χωρίς την εμπλοκή του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος; Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι γιατί όσο και αν διαβάζω και αν απευθύνομαι στην εξυπηρέτηση πελατών εταιρειών, έχω μπερδευτεί αρκετά.
Ευχαριστώ πολύ
Επιλογή συσκευής
Είχα ξανακάνει post πριν λιγο καιρό αλλά ανέβηκε κάπως το budget και οι απαιτήσεις. Θα ήθελα μια συσκευή που να είναι ουσιαστική αναβάθμιση που να μη μετανιώσω σε βάθος χρόνου. Δε θελω καμία επαφή με τη Sony λόγω δυο κακών εμπειριών back to back και θα ήθελα να αποφύγω το notch χωρίς ομως να αποκλείω καποια άριστη συσκευη εξαιτίας του.

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 200 - 270 (ζόρι 300)€
2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Δεν με απασχολεί αρκεί να είναι σχετικα μαζεμένο
3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Ευρώπη και ιδανικά Ελλάδα.
4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Ναι
5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Δεν είναι απαραίτητο, αλλά καλοδεχούμενο
6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Δεν θα ήθελα να ρισκάρω το φλασάρισμα
7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Θα θελα καλή οθόνη αλλά δεν είναι το πιο σημαντικό
8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. κάμερα, αυτονομία, ταχύτητα, βαρύ gaming
9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Xiaomi Redmi 4X

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire