Pages

Δεν ανοίγει το τηλέφωνο

jeudi 1 novembre 2018
myphone forum
Δεν ανοίγει το τηλέφωνο
Καλησπέρα σας,
έχω το nexus5x που έχει εκ κατασκευής android version 7.1.1. Προσπάθησα να βάλω το android version 6. Αρχίζοντας την διεργασία αφού είχα ψάξει αρκετά τι πρέπει να κάνω ,σχεδόν όλοι έλεγαν να εκτελέσω την εντολή
adb reboot-bootloader
fastboot flash bootloader [bootloader file name].img

όταν λοιπόν εκτέλεσα την δεύτερη εντολή και μετά έπρεπε να fastboot reboot-bootloader που σημαίνει ότι θα έκανε επανεκκίνηση και θα επανερχόταν στο bootloader το κινητό έκλεισε. Από εκείνη την στιγμή λοιπόν δεν ανοίγει καν. Ούτε καν στο recovery mode δεν μπορεί να μπει ,ούτε καν ανοίγει η οθόνη.
Ψάχνοντας τι μπορεί να συνέβη ,βρήκα ότι μπορεί κατά σύμπτωση να χάλασε η μπαταρία.
Ξέρει κανείς αν ισχύει ή μήπως αν έπαθε κάτι άλλο ,αν και φυσιολογικό δεν είναι να μην μπορεί να μπει ούτε καν στο recovery mode .
Ευχαριστώ πολύ
CCTV και WIFI Dongle
Γειά σας. Θέλω να βάλω ένα cctv σύστημα συγκεκριμένα για παρακολούθηση στο χωράφι. Το θέμα είναι ότι δεν έχω γραμμή για Internet στο χωράφι. Οπότε λέω να βάλω ένα wifi dongle πάνω στο καταγραφικό για να έχω πρόσβαση στις κάμερες και εκτός χωραφιου. Το θέμα είναι ότι το WiFi dongle θα παίξει στο καταγραφικό;
Δεν εμφανιζονται οι εικονες στο word
Όταν κάνω αντιγραφή επικόλληση στο word δεν εμφανίζονται οι τυχών εικόνες που υπάρχουν στο κείμενο που επικολλάω αλλά μόνο το κείμενο. Πως μπορώ να το αλλάξω αυτό ώστε να εμφανίζονται και οι εικόνες;
Lenovo Z5 Pro
Το Lenovo Z5 Pro είναι άλλο ένα smartphone με χειροκίνητο slider μηχανισμό που αποκαλύπτει τις selfie κάμερες όπως τα Honor Magic 2 και Xiaomi Mi Mix 3, με την εταιρεία να δηλώνει πως διαθέτει τη μεγαλύτερη αναλογία οθόνης-συσκευής από όλα.
Η συσκευή διαθέτει full-screen σχεδιασμό χωρίς notch, με ελάχιστα bezel οθόνη στις 6.39 ίντσες με ανάλυση Full HD+ 1080×2340 pixel, με την εταιρεία να δηλώνει πως η αναλογία οθόνης συσκευής φτάνει το 95%. Στο εσωτερικό του Lenovo Z5 Pro βρίσκουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 710 με τη μνήμη RAM στα 6GB και με επιλογή 64GB ή 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης χωρίς δυνατότητα επέκτασης μιας και δεν υπάρχει θύρα χρήσης καρτών microSD.
Το Lenovo Z5 Pro διαθέτει αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη, μπαταρία 3350mAh και λειτουργικό σύστημα Android Oreo που βασίζεται στο ZUI 10 της Lenovo. Όσον αφορά τις κάμερες του Z5 Pro, έχουμε διπλή κάμερα στο πίσω μέρος με φακούς στα 16MP (Sony IMX576) και διάφραγμα f/1.8, και ένα δεύτερο στα 24MP (Sony IMX519). Ο slider μηχανισμός αποκαλύπτει τις selfie κάμερες με φακούς στα 16MP και 8MP μαζί με έναν υπέρυθρο αισθητήρα για το ξεκλείδωμα της συσκευής μέσω αναγνώρισης προσώπου.
Η τιμή του Lenovo Z5 Pro ξεκινάει από τα 287 δολάρια για την έκδοση με τα 6GB/64GB, με την έκδοση 6GB/128GB να κοστίζει 330 δολάρια και την κυκλοφορία του να έχει οριστεί για τις 10 Νοεμβρίου.
Πηγή
https://www.gsmarena.com/l...news-34013.php



SAMSUNG A6 PLUS Η HUAWEI P20 LITE
SAMSUNG A6 PLUS Η HUAWEI P20 LITE

Το κινητό προορίζεται για γυναίκα χωρίς πολλές απαιτήσεις

Βασικά ζητούμενα είναι:
1. Μια καλή κάμερα (όχι σουπερ αλλά τουλάχιστον την ημέρα να βγάζει φωτογραφιες της προκοπής που να μπορούν να εκτυπωθούν)
2. Δεν είναι ιδιαίτερη εξοικειωμένη, οπότε ευκολία στην χρήση και στο menu (το αρχικό στήσιμο θα γινει από εμένα)
3. Γρήγορο και αξιόπιστο gps
4. Με μέτρια χρήση (δηλαδή μονο τηλέφωνο, μηνυματα και ιντερνετ) να βγάζει 2 ημέρες


Οπως καταλάβατε παιχνίδα και πολλές εφαρμογες δεν υπάρχουν, οποτε τα 32 μνημης του samsung δεν είναι πρόβλημα

Προσωπικά βάσει των 2 πρώτων κριτηρίων θα έκλινα προς samsung.


Eσεις τι λέτε; Δεκτές και αλλες προτάσεις με αυτό το οικονομικό όριο ομως'


Ευχαριστώ
Samsung A6 ή Huawei Honor 9 lite ή κάποιο άλλο με χαμηλο sar
Ψάχνω κινητό για την αδερφή μου.
Τα κριτήρια είναι μέχρι 220 περίπου, απο Ελλάδα (2 ετη εγγύηση)Χαμηλό SAR, σίγουρα το Head... Καλή κάμερα για να βγάζει τα ανίψια Minimum 16gb με προτίμηση 32GB , έχει ήδη μια 32 sd μιας και θα βάλει μερικα παιχνίδα για τα παιδιά ...
και μέγεθος μέχρι τώρα είχε 5'', οπότε όχι τεράστιο στα 6... μέχρι 5,7'' καλά είναι
επίσης μέχρι τώρα είχε samsung μόνο γιαυτό μπήκε το A6 το οποίο το περιμένω να πέσει στα 220 έστω και B;ack friday (είχε ξαναπέσει).

Είναι κάποιο άλλο για να την πω να παέι να τα δει σε κανα κατάστημα?
ΔΥστυχώς όλα τα Xiaomi βγαίνουν εκτός λόγω μεγάλου sar που τα είδα
Επίσης είδα το moto g5s αλλά μου κάνει λίγο παλιό, μιας και θα θέλει να το κρατήσει 2-3 χρόνια σίγουρα + ότι skock android που πήρα και στην μάνα μου, δεν είναι και τόσο φιλικό για τον απλό χρήστη\

Ευχαριστώ
Oneplus 6 128 ή Xiaomi mi8 pro 128;
Καλημέρα ερώτηση προς τους κατόχους για αγορά συσκευής Oneplus 6 8/128 ή xiaomi mi8 pro 8/128;
Επίσης το OnePlus το έχει 395€ Πολύ καλή τιμή! Και έχει (8/128 EU/NA) και (8/128 CN/IN) ειναι διαφορετικές εκδόσεις;

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire