Pages

Rollei actioncam 415

samedi 3 novembre 2018
myphone forum
Rollei actioncam 415
Καλημέρα, έχω την rollei actioncam 415, τη φόρτισα πλήρως μια φορά, την χρησιμοποίησα μ8α φορά και από τότε δεν ανάβει. Είναι νεκρή, μόνο ένα κόκκινο φωτάκι είναι μόνιμα αναμμένο στο πάνω μέρος.
προβλημα με ακουστικα JTS Hp-535
:worry: - παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας,εχω παρει για το λαπτοπ αυτα τα ακουστικα
http://www.jts.com.tw/engl...bid=10&pid=324
αντιμετωπιζω ομως ενα μεγαλο προβλημα: δεν βρισκω drivers πουθενα,τα δοκιμασα plug & play συν κατι ρυθμισεις δεξι κλικ στο εικονιδιο ηχοι και παιζουν ομως το θεμα ειναι το εξης, εχει καποια διαδικασια οπως πχ οταν βγαζουμε μια καρτα μνημης που το παμε απο την "ασφαλη καταργηση υλικων" ή εχουμε απλα βαλε-βγαλε το jack βυσμα?
εκει που παιζει ενα βιντεο ή ταινια και ακουω απο τα ηχεια της οθονης,βαζω το βυσμα να ακουσω απο τα ακουστικα και εικονα+ηχος παγωνουν και μετα δεν ακουω απο τα ακουστικα τιποτα.
δοκιμασα να κατεβασω drivers της Relatek αλλα αυτο το βαλε-βγαλε το βυσμα μου τα καταστρεφει ολα και μετα το λαπτοπ δεν αναγνωριζει τα ακουστικα λες και δεν ειναι συνδεδεμενα (!)
τι κανω λαθος μπορει καποιος φιλος να με βοηθησει ?
Xiaomi Aqara Security Camera
καλησπέρα αγριμια

μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει

προσπαθώ να κάνω την πρώτη εγκατάσταση την κάμερα ομως αναβοσβήνει μόνιμα κόκκινο Led .
(κανονικά απο κόκκινο συνεχόμενο θα πρέπει να γίνει μπλε)
εχω κάνει reset
ξέρει κανείς τι φταίει?
Συσκευή ως 200€
Και εγώ σκέφτομαι για δεύτερη συσκευή, μιας και το Meizu M6 Note, είχε μια πτώση σήμερα, και παρόλο που φόραγα και tempered glass,και θήκη, με την πτώση βρήκε στο σημείο που Β οθόνη είναι ακάλυπτη με αποτέλεσμα να σπάσει κάτω αριστερά..
Βασικά δεν θέλω να ξοδευτω,μιας και είναι για δεύτερη συσκευή, η πρώτη είναι το Note 8, απλά θα ήθελα μία το πολύ μέχρι 200€,και πιο λίγο καλά θα ήταν.... Το μόνο που θέλω είναι κάμερα ίση με το M6, μπαταρία, και αν γίνεται να έχει ραδιόφωνο... Αν έσπαγε τον άλλο μήνα, θα έπερνα το Pocco, αλλά δεν μπορώ να περιμένω.... Βλέπω το σπάσιμο και μου έχετε να του δώσω μια. Να το κάνω κομμάτια...
Ευχαριστώ...
Επιλογή tablet για βιντεοκλήσεις
Ψάχνω ένα tablet αποκλειστικά για βιντεοκλήσεις (Skype, FB κτλ), χωρίς SIM, κάτω από €250. Μεχρι στιγμής έχω βρει μόνο αυτό https://www.skroutz.gr/s/1...10-1-32GB.html
Just want to say Hello!
Cheers, Plenty of facts.

My site; goldplay

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire