Pages

Αγορά κινητού μετά από samsung galaxy s7 ~ 400€

mardi 6 novembre 2018
myphone forum
Αγορά κινητού μετά από samsung galaxy s7 ~ 400€
Καλησπερα σε ολους.

Σκεφτομαι την αγορα νεου κινητου εως 400€ περιπου. Εχω το galaxy s7 απο το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος, αλλα εχω μπει στο τρυπακι για αγορα καινουριου... στα πλαισια της ανανεωσης και του γρηγορου κορεσμου που μας πιανει με τις συσκευες πλεον. Ψαχνω κατι καλυτερο απο το s7 σε καμερα και μπαταρια τουλαχιστον. Εχω ξεχωρισει τα mi8, mi mix 2s και huawei mate 10 pro, το οποιο ειναι και πιο παλιο. Θα ηθελα γνωμες απο χρηστες που ετυχε να ειχαν ή εστω να εχουν δουλεψει καποιο απο τα 3 αλλα και το s7 για να κρινουμε αν πραγματικα θα ηταν μια αναβαθμιση οι παραπανω συσκευες (κυριως για την καμερα) ή δεν αξιζει τον κοπο. Επισης εχει κανει κανεις χρηση εγγυησης xiaomi συσκευης απο σκρουτζομαγαζο, καθως απο εκει θα γινει η αγορα? Αντιμετωισε κανεις σοβαρο προβλημα που τον ταλαιπωρησε?

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις.
smartphone για συγχρονισμό calendar τηλέφωνα outlook office
Επιλογή smartphone για συγχρονισμό ημερολογίου, επαφών τηλεφώνου και σημειώσεων του microsoft office outlook - παρακαλώ τα φώτα σας.


Για το ημερολόγιο και τις επαφές τηλεφώνων και τις σημειώσεις μου χρησιμοποιώ το microsoft office outlook 2010, γιατί το live microsoft web account (https://login.live.com) δεν με εξυπηρετεί.

Το site είναι πολύ αργό, καθόλου εύχρηστο κτλπ. Δεν έχει τις δυνατότητες που έχει το office outlook. Για εμένα είναι αδύνατον να χρησιμοποιώ την ιστοσελίδα https://login.live.com διότι διαχειρίζομαι μεγάλο όγκο δεδομένων emails. :(

Εξάλλου όλες μου οι επαφές, ημερολόγιο και σημειώσεις είναι αποθηκευμένα τοπικά στον υπολογιστή μου. Δεν εμπιστεύομαι καμία εταιρεία από άποψη ασφάλειας. :wink:

Ποιό smartphone, μπορεί να συγχρονίζει αμφίδρομα (two-way sync) τις επαφές, τις σημειώσεις, και το ημερολόγιό μου και είναι πλήρως συμβατό με το office outlook του υπολογιστή;

Όταν δηλαδή τροποποιώ, προσθέτω ή αφαιρώ μία εγγραφή στο smartphone, να ενημερώνεται το outlook 2010 στο pc μου, και το αντίθετο.
Όταν τροποποιώ, προσθέτω ή αφαιρώ μία εγγραφή στο outlook στο pc μου να ενημερώνεται το smarphone μου.

Ο συγχρονισμός μπορεί να γίνεται και στο σπίτι, δεν είναι απαραίτητο να συγχρονίζει συνέχεια ακόμα και όταν βρίσκομαι σε εξωτερικές δουλειές.

Ψάχνω ένα χαμηλού προφίλ smartphone, να είναι δηλαδή compact με μικρή οθόνη (ναι σιχαίνομαι τις μεγάλες οθόνες, μου θυμίζουνε τα tablet :mad:) για ευκολία μεταφοράς το οποίω θα το χρησιμοποιώ κυρίως για να ακούσω λίγο μουσική, άντε και κανένα youtube βίντεο, με ενδιαφέρει να παίρνει τουλάχιστον 32 GB κάρτα μνήμης και να έχει αξιόλογο επεξεργαστή με σχετικά καλή ποιότητα φωτογραφιών βίντεο. Τουλάχιστον 8 mega pixel πίσω κάμερα

Δεν ασχολούμαι ποτέ με παιχνίδια στο κινητό, οπότε δεν είναι απαραίτητο να είναι super duper. Διαθέτω maximum 300€.

Με λίγο έρευνα στο web διαβάζω ότι για συγχρονισμό δεδομένων office outlook, τα πιο κατάλληλα smartphone για αυτήν τη συγκεκριμένη δουλειά είναι τα iphones.

Μου αρέσει το iphone SE, έχει λογική τιμή, έχει μικρές διαστάσεις 123,8mm Χ 58,6mm Χ 7,6mm 113g. Και έχει και την υπογραφή της apple.

Θα εκτιμούσα οι προτάσεις να γίνονται από άτομα που ήδη χρησιμοποιούνε τα smartphone τους για όλες τις παραπάνω δουλειές που περιέγραψα, δηλαδή για συγχρονισμό δεδομένων smartphone με office outlook.

EDIT

Στο smartphone θα προσθέσω δύο λογαριασμούς microsoft exchange, έναν outlook και έναν hotmail.
Αριθμός Βρόγχου
Καλησπέρα.
Πως μπορώ να μάθω τον αριθμό βρόγχου?
Στο 13731 έχει μονίμως αναμονή πάνω από 20 λεπτά.
Σε email που έχω στείλει από χτες μέσω της φόρμας επικοινωνίας από το my accoynt, ακόμα να πάρω απάντηση...
Land Rover Explore
Γεια σας, γνωμες για το εν λογω κινητο; Εχει κανεις καμια εμπειρια; Λετε να αξιζει;
Chuwi Hi Pad


Πριν λιγες μερες ηρθε στα χερια μου το Chuwi Hi Pad ένα φρεσκο ταμπλετ που τεθηκε σε κυκλοφορια 12 Σεπτεμβριου του τρεχοντος ετους.
Gaming Tablet λενε από την Chuwi και η τιμη που το αγορασα είναι μολις 121 ευρω…
Συνηθως οι πιο πολλοι πλεον ξερουμε ότι ναι μεν οι εταιρειες διαφημιζουν τα προϊοντα ως Gaming… αλλα στην πραγματικοτητα δεν ισχυει κατι τετοιο, ιδιαιτερα όταν μιλαμε για κινεζικα προϊοντα το ποσοστο μεγαλωνει.
Όμως για το συγκεκριμενο ταμπλετ θα τολμησω να πω ότι εως καποιο σημειο ισχυει ο ορος Gaming με μια διαφορα όμως.. πιο συγκεκριμενα θα το ονομαζα Gaming Tablet με θυσιες…
Αυτό που εχει κανει η Chuwi είναι να αφαιρεσει καποια πραγματα προκειμενου να ριξει το κοστος και να βγαλει ένα ταμπλετ δυνατο αυτό που λεμε «αντερα» .
Παμε να δουμε όμως τα τεχνικα χαρακτηριστικα του Chuwi Hi Pad καθως και το τι εχει αφαιρεσει προκειμενου να διαπιστωσουμε αν αυτό το ταμπλετ μας κανει.

Hardware


Το Chuwi Hi Pad φοραει τον 64bit MTK6797X Helio X27 (MT6797X) έναν 10-Πυρηνο επεξεργαστη Tri-Cluster δηλαδη οι πυρηνες του διαχωριζονται σε 3 cluster με διαφορετικους χρονισμους πιο συγκεκριμενα : 2x 2.6GHz Cortex-A72 + 4x 2.0GHz Cortex-A53 + 4x 1.6GHz ARM Cortex-A53.
Οι 2 κυριοι πυρηνες που θα εξυπηρετησουν απλες εφαρμογες και παιχνιδια είναι οι Cortex-A72 με υψηλους χρονισμους στα 2,6 GHz.
O Helio X27 ηταν ο High-End επεξεργαστης της Mediatek για το ετος 2017, ειχαν προηγηθει ο X20 και Χ25.
Ο X20 ηταν ένας δυνατος επεξεργαστης που ζεσταινοταν όταν ζοριζοταν αλλα εδινε καλες επιδοσεις, ο Χ25 από την άλλη ειχε ανεβασει λιγο την αποδοση αλλα ειχε πιο καλο thermal δηλαδη δεν ζεσταινοταν τοσο πολύ οσο ο Χ20.
Όταν πρωτοεφτασε ο Χ27 ειχαμε δει έναν επεξεργαστη που ακομα και σε Full Load ή σε καποιο βαρυ παιχνιδι οι θερμοκρασιες του ηταν φυσιολογικες εξαλοιφοντας το προβλημα της θερμοκρασιας των προκατοχων του, και με ένα μικρο boost στις επιδοσεις του .
Σε διαφορα φορουμ μαλιστα είναι πολλοι αυτοι που συμφωνουν ότι είναι καλυτερος ενας επεξεργαστης High-End της προηγουμενης χρονιας παρα ενας μεσαιας κατηγοριας του 2018.
Όπως παντα εγινε ένα τεστ στο Antutu για να παρουμε μια γενικη εικονα του τι μπορει να κανει τοσο ο επεξεργαστης αλλα και γενικοτερα το Chuwi Hi Pad οσον αφορα τις επιδοσεις .
Συνολικα το τεστ εδειξε 107.380 με τον επεξεργαστη να πιανει σκορ 48.743 πολύ καλο !



H Gpu που διαθετει το ταμπλετ είναι η 4-πυρηνη ARM Mali-T880 χρονισμενη στα 875 MHZ .
Τα διαφορα τεστ που εγιναν για την Gpu δειχνουν ωραια σκορ και επισης δοκιμαστηκε το παιχνιδι Asphalt 9 Legends 2018, ένα παιχνιδι 1,6GB οπου δεν διαπιστωσα το παραμικρο σπασιμο στα καρε.



H μνημη Ram του Chuwi Hi Pad είναι μεγεθους 3GB LPDDR3 dual channel χρονισμενη στα 800MHZ.
O δε εσωτερικος αποθηκευτικος του χωρος είναι τυπου eMMC 5.1 και το μεγεθος του ανερχεται στα 32GB.
Από πλευρα ταχυτητας ο χωρος αποθηκευσης είναι μετριων επιδοσεων και όπως μας εδειξε το Androbench οι ταχυτητες του είναι : Sequential Read : 144.66 ΜΒ/S και Sequential Write : 74.78 ΜΒ/S.
Εδώ θα προτιμουσα λιγο πιο γρηγορο αποθηκευτικο ρολο για πιο μεγαλη συνολικη ταχυτητα του Tablet.



Screen & Body and input/output

H Οθονη του Chuwi Hi Pad είναι μια IPS Fully laminated οθονη φτιαγμενη με τεχνολογια OGS ( One Glass Solution) .
Γενικοτερα οι OGS οθονες θεωρουνται καλυτερες από της Capacitive screens, λεπτοτερες λογω της τεχνολογιας κατασκευης ,και απεικονιζουν πιο ζωηρα τα χρωματα καθως εχουν και πιο πολύ φωτεινοτητα .
Αυτό με λιγα λογια επιτυγχανεται καθως δεν υπαρχει αερας αναμεσα στις 3 επιστρωσεις του πανελ και ετσι δεν αλλοιωνονται τα χρωματα και η φωτεινοτητα.
Η διαγωνιος της είναι 10.1 ιντσων και φυσικα ξεφευγει από τα οκταιντσα ταμπλετ που λιγο πολύ εχουν το μεγεθος ενός μεγαλου Smartphone βλεπε Xiami mi max 3.
Φυσικα Gaming Tablet δεν νοειται με 7-8 ιντσες οθονη.
Ένα άλλο θετικο σε αντιθεση με το Chuwi Hi 9 Air είναι ότι σε αυτό το ταμπλετ η αναλυση είναι 1920χ1080 ενώ στο Hi 9 Air ηταν 2Κ ναι μεν περνουμε λιγοτερα πιξελ χανοντας ελαχιστα σε ποιοτητα αλλα εχουμε αυξημενες επιδοσεις μιας που η Gpu σε συνεργασια με την Cpu δεν ζοριζονται τοσο πολύ προκειμενου να αποδωσουν μεγαλυτερη αναλυση.
Αυτος είναι ενας λογος που το Chuwi Hi Pad ζεσταινεται ελαχιστα όταν παιζουμε παιχνιδια.Η χαμηλοτερη αναλυση μπορει να αποφυγει επισης σπασιματα (lags) κατά την διαρκεια του Gaming.
Aλλα χαρακτηριστικα της οθονης είναι ότι διαθετει 224 ppi, 24 bit βαθος χρωματος , aspect ratio : 16:10 και καλυπτει το 72,14 % της μπροστινης πλευρας του ταμπλετ.
Αναρωτιεται κανεις η Chuwi εβαλε τετοιας αναλυσης οθονη για να αποφυγει το μεγαλο κοστος ή για να παιζουν τα παιχνιδια πιο smooth μιας που το διαφημιζει σαν Gaming Tablet?
Θελω να πιστευω το δευτερο.
Τελος οσον αφορα την οθονη να σας πω ότι δεν είναι Gorilla Glass ουτε Dragontail προφανως και για αυτό τον λογο ερχεται με προεγκατεστημενο Tempered Glass.
Παμε στο σωμα του ταμπλετ, η αισθηση όταν το κρατας είναι πολύ καλη νιωθεις ότι πηρες κατι ποιοτικο.
Πιο συγκεκριμενα το σωμα του είναι φτιαγμενο από αλουμινιο και εχει 5 κοκκινες ριγες δινοντας την αισθηση του Gaming.



Στην δεξια πλευρα του ταμπλετ θα βρουμε τα κουμπια αυξομειωσης ηχου και το κουμπι On/Off τα οποια είναι short Distanced και μεταλλικα .
Στην πανω πλευρα θα τα βρουμε όλα…. Sd Card Tray το οποιο δεχεται καρτες εως και 128 GB για να αυξησουμε τον εσωτερικο μας χωρο την θυρα Micro USB 2.0 (ναι δεν διαθετει type-c ) και την θυρα 3,5 χιλιοστων για τα ακουστικα μας.
Εν ετη 2018 θα περιμενε κανεις Type-C θυρα αλλα όπως ειπαμε και πιο νωρις η Chuwi εχει κανει αρκετες θυσιες προκειμενου να προσφερει επιδοσεις.
Τι άλλο δεν προσφερει το Chuwi Hi Pad?
Δεν προσφερει Gps-Nfc-Fast charging-Fingerprint Sensor-flash για καμμια από τις 2 καμερες.
Όλα αυτά στον βωμο των επιδοσεων.
Οι 2 καμερες που διαθετει μπρος και πισω είναι αναλυσης 5 Mp , η πισω καμερα μπορει να καταγραψει βιντεο σε Full Hd με 30 Fps.
H μπροστινη μπορει να καταγραψει βιντεο μολις σε ποιοτητα HD παλι στα 30 Fps.
Γενικοτερα οι καμερες είναι καθαρα για video calls και όχι για κατι παραπανω.
Ο ηχος του είναι καλος προς πολύ καλος αν τον βαθμολογουσα για να παρετε μια ιδεα θα του εδινα 8-8,5/10 .



Battery+Operating System

Η μπαταρια του Chuwi Hi Pad είναι χωρητικοτητας 7000 Mah LIthium-Polymer και ο φορτιστης που συνοδευει το ταμπλετ είναι μολις 5V2A . Μια πληρης φορτιση θα διαρκεσει περιπου 3,5 ωρες ισως και λιγο παραπανω.
Από πλευρας λειτουργικου με το που ανοιξουμε το Tablet θα βρουμε το Android 8.0 Oreo χωρις bloatware και κινεζικες εφαρμογες, καθαρο stock Android.
H Chuwi εχει πει ότι θα βγαλει Update λειτουργικου οπου το ταμπλετ θα παρει OTA το Android 9.0 Pie.
Από πλευρας software Support εχει βγει ηδη ένα update που διορθωνει καποια minor bugs.




Network+GPS

Support Network: Dual WiFi 2.4GHz/5.0GHz a,b,g,n, n 5GHZ, Dual Band.
GPS: No
Bluetooth: Bluetooth 4.1

Conclusion

Φτασαμε και στο συμπερασμα…η αισθηση μου είναι αυτό που εγραψα στην αρχη του κειμενου είναι ένα Gaming tablet με θυσιες.
Η απουσια καποιων χαρακτηριστικων από την μια θα αποτρεψει καποιους να το αγορασουν από την άλλη το βαρος που δοθηκε στην δυναμη του Chuwi Hi Pad θα κανει μια άλλη μεριδα ατομων που θελουν καθαρα επιδοσεις να το λατρεψουν μιας που ναι μεν χαρακτηριζεται ως Gaming Tablet αλλα για να ειμαστε ειλικρινης ο πιο σωστος ορος είναι Budget Gaming.
Ισως το πιο δυσκολο συμπερασμα που εχω γραψει μιας και το συγκεκριμενο ταμπλετ είναι Love it Or Hate it.
Ξεκαθαρα η αποφαση πεφτει στον ενδιαφερομενο, αν λοιπον ειστε τυπος που χρησιμοποιει το Facebook και δεν θελει καθυστερησεις , παιζετε παιχνιδια ή θελετε γρηγορη ανταποκριση αγοραστε το.
Αν θελετ κατι περισσοτερο ισως θα ηταν καλυτερο να δωσετε καποια παραπανω χρηματα και να παρετε καποιο άλλο tablet.
To Chuwi Hi Pad το αγορασα από εδώ : https://www.gearbest.com/t...549493223.html αν το βρειτε μεχρι 130-140 ευρω πιστευω δεν θα σας απογοητευσει καπου εκει είναι η αξια του.


Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire