Pages

Προβλημα οθόνης

mercredi 28 novembre 2018
myphone forum
Προβλημα οθόνης
Σήμερα ξαφνικά εμφανίστηκαν στην οθόνη μπλε γραμμές και πλαίσια και η οθόνη ήταν ανενεργή και κάθε φορά που την άγγιζα ακουγόταν ένας ήχος.
Ψάχνοντας online βρήκα αυτά.
Επίσης ανέβασα εδώ ένα βίντεο με το πρόβλημα. Μετά από πολλά τυχαία πατήματα χωρίς να κάνω κάτι συγκεκριμένο, το πρόβλημα σταμάτησε.

Αναρωτιέμαι αν είναι όντως πρόβλημα ή αν είναι η λειτουργία universal switches που την ενεργοποίησα χωρίς να καταλάβω και μετά δεν μπορούσα να την απενεργοποίησω.
Online κάποιο λένε πως είναι πρόβλημα οθόνης αλλά δεν ξέρω τι ισχύει. Φοβάμαι πως θα εμφανιστεί ξανά στα καλά καθούμενα.
Ξέρει κανείς κάτι σχετικό;
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ huawei p20 pro?(οποιος εχει το κινητο ας πει)
Καλησπερα παιδια πηρα απο χτες την ναυαρχιδα huawei p20 pro και χρησιμοποιησα μια φορα ηδη το DOA και πηρα το 2 κινητο σημερα και μου κανει το ιδιο...Οταν μπαινεις στο messenger,whats up να μιλησεις σε μια επαφη σου και πατας να γραψεις μεχρι να βγαλει το πληκτρολογιο βγαζει ενα μαυρισμα γρηγορο...το ιδιο κανει και οταν πατας για τα συμβολα (που γραφεις ) Το κανει σε αλλον ?Ειναι λογικο?Μην αλλαζω τριτη συσκευη!!Ασ μου απαντησει οποιος εχει το κινητο!!!(εχω κανει ολες τις ενημερωσεις)Παρακαλω βοηθηστε να ξερω τι να κανω!!
Πρόβλημα με wiko Lenny 4 plus
Αγόρασα το wiko lenny plus 4 και οταν με παιρνουν τηλέφωνο και το σηκώνω ακουγεται ενας θόρυβος μέχρι να σβησει η οθόνη. Μόλις σβήσει η οθόνη σταματάει. Αν πάρω το κινητό απ τ αυτί μου και ξαναναψει η οθόνη το ξανακάνει :blink: Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι; Ευχαριστώ!
Xiaomi Redmi Note 6 Pro 4/64 vs Xiaomi Mi A2 Lite 4/64
Καλησπέρα σε όλους. Ετοιμάζομαι να αλλάξω το κινητό μου, Elephone S8 (πολύ όμορφο κινητό με υπέροχη οθόνη ή οποία όμως καταπίνει την μπαταρία για πλάκα και επίσης το κινητό ζεσταίνεται πολύ και εδώ και εναν χρόνο δεν έχει κάνει καμιά αναβάθμιση). Προσανατολίζομαι στα δύο αυτά κινητά για αγορά από Ελλάδα. Από όσο διάβασα είναι αρκετά vfm και παρόμοιων χαρακτηριστικών.

Θα ήθελα τη γνώμη των πιο έμπειρων χρηστών.
Επίδομα παιδιών - Α21
Ανοιγω αυτο το θεμα, για να συζητησουμε για το εν λογω επιδομα.
Διαφορα προβληματα που ετυχαν στη ζωη μου τα τελευταια χρονια, δεν μου επετρεψαν να ασχοληθω με το θεμα, και στη σκεψη οτι μπορει και να εχω χασει ακομη και ...χιλιαδες ευρω, με πιανει κατι...
Βασικα, ετυχε να ακουσω προσφατα να το παιρνουν-δικαιουνται, ατομα με πολυ μεγαλυτερο ετησιο εισοδημα απο εμενα, κι εκει αρχισα να υποψιαζομαι.
Σκεφτομαι να παω και προς τον λογιστη, αλλα επειδη θελω να ειμαι οσο το δυνατον πιο αυτονομος στις σχετικες γνωσεις αν δεν ειναι κατι πολυπλοκο ή εχει αυτοματοποιηθει αρκετα, θα ηθελα να το συζητησω κι εδω μαζι σας.
Αλλωστε, τι καλυτερο απο το να ακουσεις ανθρωπους που ειχαν την εμπειρια της υπηρεσιας και ευχομαι και της εισπραξης;
Παμε λοιπον:
(για αρχη)
Θερμη, παρακληση, οποιος ξερει, οτι ξερει, ας πει.

- Πρεπει να γινεται αιτηση, καθε χρονο; Απο εδω; https://www.idika.gr/epidomapaidiou/ Ισχυει για ενα ετος καθε φορα;

- Πληρωμες: τι ποσα δινονται, και καθε ποτε(δοσεις); Ειναι στανταρντ ή αλλαζει;

- Στο Ε1, που δηλωνονται;

- Μεχρι την ενηλικιωση των παιδιων, μπορει κανεις να το παιρνει; (αν και αλλαζουν συχνα αυτα)

- Αλλαζει κατι σε διαζευγμενους γονεις; Μπορει να το παιρνουν και οι δυο, ανεξαρτητα ο ενας απο τον αλλον; Ή το παίρνει μονο οποιος εχει την επιμελεια των παιδιων; (δηλαδη η εχουσα την επιμελεια, παιρνει και την 'διατροφη', + το επιδομα...)

- Ουσιαστικα, καθε ποτε κανεις αιτηση; Υπαρχουν περιοδοι; Παει ανα ετος; Διαβασα οτι ανοιγει παλι το συστημα;

- Ειναι ευκολο αραγε να επιχειρησω να κανω αιτηση μονος, ή ζητα διαφορα 'κουλά', και καλυτερα -για 1η φορα- με λογιστη; Εχω πολυ καλη γνωση υπολογιστων, ψηφιοποιημενα τα παντα(δικαιολογητικα κλπ), αλλα φυσικα λογιστης δεν ειμαι, αν εχει τιποτε παραξενα κουτακια και επιλογες.

- To συστημα βοηθα εξαρχης, με δικλειδες, να σε πληροφορησει αν δικαιουσαι, ή αντιστοιχως να σε κοψει; Ή κανεις ετσι κι αλλιως, και περιμενεις;

- Υπαρχει και τι να φοβαμαι; Και το εννοω αυτο. Δηλαδη, αν ειναι για το ποσο που θα λαβω, να με ...τσακισει καμια εφορια αυριο, μηπως τελικα δεν αξιζει τον κοπο; Το θεμα δεν ειναι απο τη μια να μας τα δινουν, κι απο την αλλη να μας τα παιρνουν, με εξυπνατζιδικο-αριστοτεχνικο τροπο. Επειδη εχω φοβηθει με τα λαμογια ολων των αποχρωσεων που κυβερνουν την χωρα ολα τα χρονια, πειτε πανω σε αυτο σας παρακαλω.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire