Pages

PlayStation Classic

jeudi 20 septembre 2018
myphone forum
PlayStation Classic
''Η Sony λανσάρει μίνι PlayStation και μας θυμίζει τα νιάτα μας''

«Φορτωμένη» με 20 παιχνίδια θα είναι η επανέκδοση της θρυλικής κονσόλαςΕπιστροφή στο παρελθόν για την εταιρεία Sony, η οποία θα κυκλοφορήσει μία μίνι εκδοχή της πρώτης παιχνιδοκονσόλας της PlayStation, που είχε εμφανισθεί στην Ιαπωνία το 1994 και είχε προκαλέσει, στη συνέχεια, πάταγο μεταξύ των νέων (και όχι μόνο) σε όλον τον κόσμο.

Το νέο Playstation Classic, το οποίο θα βγει στην αγορά στις 3 Δεκεμβρίου φέτος, με τιμή κοντά στα 100 ευρώ, θα έχει περίπου το μισό μέγεθος του αρχικού και θα είναι «φορτωμένο» με 20 παιχνίδια «ρετρό» (όπως Final Fantasy VII, Tekken 3 Ridge Racer Type 4, Wild Arms, Jumping Flash κ.ά.), όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η νοσταλγική διάθεση πολλών χρηστών για τις δεκαετίες του '80 και του '90 έχει δημιουργήσει ενδιαφέρον για τέτοιες κονσόλες, οι οποίες θα κάνουν πιο εύκολα προσβάσιμα ορισμένα ιστορικά βιντεοπαισνίδια.

Η ανταγωνίστρια Nintendo έχει ήδη κυκλοφορήσει μίνι εκδοχές των παιχνιδοκονσολών της NES και SNES, επίσης με προεγκατεστημένα κλασσικά βιντεοπαιχνίδια.

Η συσκευασία του νέου Playstation Classic, σύμφωνα με το BBC, θα περιλαμβάνει ένα καλώδιο HDMI για σύνδεση στην τηλεόραση και δύο ενσύρματα χειριστήρια (controllers).

Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

https://www.newsbeast.gr/t...i-ta-niata-mas

βιντεο:https://www.youtube.com/watch?v=nl2h8LDq_oI
Συσκευή εως 250 ευρώ με έμφαση στην απόδοση
Καλησπέρα Κυρίες και Κύριοι

Θα ήθελα τα φώτα σας για αγορά Smartphone απο Ελλάδα. Το μπάτζετ είναι στα 250 ευρώ και θέλω να έχει προτίστως καλή απόδοση και μετά καλή κάμερα.
Εξωτερικοί συνεργάτες προτάσεις
Μάγκες λήγει στα κοντά η διετία, αυτή τη στιγμή είμαι στη wind /πήρα στους κλασσικούς κόσμοτε /βονταφον /wind /cyta στα κεντρικά και οι φιξ προτάσεις για το κλασσικό πακέτο(24αρι ίντερνετ σταθερά απεριόριστα και 300λεπτα προς κινητα) βγαίνει αρκετά.

Οποίος έχει τηλ από εξωτερικό συνεργάτη ας γράψει η εδώ η πμ αριθμό για να καλεσω
Galaxy Tab E 8.0" 16 GB (AT&T)
Καλησπέρα σε όλους,


Μου έφεραν προ 2 μηνών το tablet του τίτλου είναι αυτό είναι κλειδωμένο στην AT&T (έχει μια κάρτα sim της μέσα). Έχω κάποιες ερωτήσεις

1. Υπάρχει δυνατότητα να γίνει root και να περαστεί κάποια custom rom έτσι όπως είναι η πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσω από AT&T; Δεν με απασχολεί η εγγύηση
2. Υπάρχει τρόπος να περαστούν Ελληνικά και να ξεφορτωθώ όλες τις βλακείες της AT&T χωρίς να περάσω custome rom μόνο με root;
Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη
Iphone se θήκες
Κααλησπέρα θα ηθελα να μάθω εαν υπάρχουν θήκες για Iphone se που να λειτουργουν σαν επιπλεον μπαταρια ή επιπλέον αποθηκευτικος χώρος ή και τα 2 μαζι!
ευχαριστώ προκαταβολικά
Σχετικά με cyberghost
Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος για αυτό το θέμα που άνοιξα, απλά θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την εφαρμογή free vpn το Cyberghost και γενικότερα με τις εφαρμογές ελεύθερου VPN στο κινητό, είναι ασφαλείς; Τις χρησιμοποιήτε;
(αν δεν είναι εδώ το κατάλληλο μέρος ας μεταφερθεί το θέμα στο κατάλληλο)
cosmote web2sms
Στο συμβόλαιο μου, εκτός από χρόνο ομιλίας και gb, έχω και 1500sms προς όλους.
Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιώ τα μηνύματα από υπολογιστή;
Είδα ότι υπάρχει η υπηρεσία web2sms, αλλά στο 13888 μ' ενημέρωσαν ότι είναι ξεχωριστή υπηρεσία, το κόστος της οποίας φαίνεται εδώ
Το μοναδικό πρόγραμμα συμβολαίου το οποίο είναι συμβατό με την υπηρεσία web2sms, είναι το cosmote mobile basic
Αυτό ισχύει πραγματικά;

Μου πρότειναν να κάνω λογαριασμό το cosmote cloud, το οποίο προσφέρει δωρεάν 100 web2sms/ μήνα. Και μάλιστα με +2€, μπορούν να γίνουν 200.
Εκτός του ότι είναι λίγα για τις ανάγκες μου, έχω διαβάσει σε forums ότι εφαρμόζεται όριο 5/sms καθημερινά.
Ισχύει;

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire