Pages

Huawei mate 10pro ή Samsung s8

lundi 24 septembre 2018
myphone forum
Huawei mate 10pro ή Samsung s8
Παιδιά τα φώτα σας παρακαλώ!! Βρήκα στην ίδια τιμη το Huawei mate 10pro και το Samsung s8..Ποιο να προτιμήσω? Με ενδιαφέρει η φωτογραφία η οθόνη και να μην εχω κολλήματα.. Αύριο πρέπει να παραγγείλω ένα απο τα δύο.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Mi mix 2s, ή Mate 10 pro
Είμαι μεταξύ των τριών συσκευών.
Το συναίσθημα πηγαίνει προς το Mi Mix 2S, αλλά για τη λογική θέλω τη βοήθειά σας.
Η αγορά θα γίνει από Ελλάδα.
Δεν αλλάζω κινητά συχνά πλέον οπότε θα βγάλει 2 χρόνια στα χέρια μου.
Κάθε άλλη πρόταση με 128GB, dual sim και 6GB Ram σε αυτό το εύρος τιμής, πάντα καλοδεχούμενη.

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. Έως 500€.
2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Γύρω στις 6 ίντσες.
3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Από Ελλάδα, έστω και με εγγύηση καταστήματος.
4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα). Ναι
5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Dual sim θέλω. Το IR δεν με ενδιαφέρει, το NFC θα ήταν ένα +, αλλά συμβιβάζομαι και να μην υπάρχει. Ραδιόφωνο αδιάφορο.
6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Όχι, δεν θέλω Ελληνικό μενού, αλλά δεν θέλω κινέζικες εφαρμογές. Με φλασαρίσματα δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ.
7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Καλή οθόνη, ναι. Η AMOLED στο 6 Edge Plus μου έκανε πολλά Burn in, οπότε την φοβάμαι. Ο ήχος δεν με ενδιαφέρει.
8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Ταχύτητα, Αυτονομία, Κάμερα, gaming.
9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. S6 Edge +
χαμηλή ένταση ήχου στον igo primo σε συσκευει αυτοκινιτου 2d
Καλήμερα μια αλη απορεια ο ήχος στον igo ενώ την ένταση του igo την έχω στο τέρμα είναι πολύ χαμηλός με αποτέλεσμα να ανοίγω τον ήχο της πηγής και να ακουγοντε τα τραγούδια πολύ δυνατά μήπως υπάρχει καπια ρύθμιση στο sys για να αυξηθεί η ένταση στον igo η κάτι άλω?
iPhone XS max εντυπώσεις
Χαίρετε

Πρώην κατοχος iPhone 6S Plus, Από την Παρασκευή έχω ένα iPhone XS max και ήθελα να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου, για όποιον ενδιαφέρεται..

Βασικά πρόκειται για τις δικιές μου απορίες πριν πάρω το κινητό.

- το μέγεθος είναι μια χαρά. Το λέω γιατί πριν είχα λίγο φοβηθεί ότι θα κρατάω καμία παντόφλα. Είναι όσο το plus δηλαδή αν είστε συνηθισμένοι σε αυτό δε θα έχετε κανένα πρόβλημα. Απεναντίας αν αποφασίσετε για το XS μόνο λόγω μεγέθους μάλλον θα απογοητευτείτε.
- η οθόνη είναι μια απόλαυση. Είναι απολαυστικά μεγάλη χωρίς ιδιαίτερα θέματα. Εδώ να προσθέσω ότι επειδή θα ήταν OLED μάλλον περίμενα περισσότερα από άποψη χρωμάτων.
- το notch ούτε που το προσέχω.
- οι φωτογραφίες εκπληκτικές. Βασικά με έχει εντυπωσιάσει το δυναμικό εύρος της φωτογραφικής μηχανής (δηλ το HDR).
- Σημαντικά καλή και δυνατή μπαταρία σε σχέση με το προηγούμενο κινητό (είχα κάνει και αλλαγή μπαταρίας).





Sent from my iPhone using Tapatalk

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire