Pages

Oukitel k7

jeudi 13 septembre 2018
myphone forum
Oukitel k7
Μόλις ήρθε OTA update....το έχει κανείς ;
Κινητό έως 250€
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για κινητό ως 250€, το πολύ 300 για να αντικαταστήσει το note2 της συζύγου. Αγορά αποκλειστικά από Ελλάδα και άμεση.
Μας ενδιαφέρει η καλύτερη κάμερα σε αυτά τα λεφτά με έμφαση στην φωτογραφία με φυσικά χρώματα.
Poll: Θα αγοράζατε κάποιο από τα νέα iPhones και αν ναι, ποιό;

Όπως θα έχετε διαβάσει ήδη, η Apple παρουσίασε εχθές τα νέα της μοντέλα iPhone για το 2018, τα οποία σύντομα θα είναι διαθέσιμα και στην Ελλάδα, με το "οικονομικό" iPhone XR να έρχεται ένα μήνα αργότερα περίπου. Εδώ θα δείτε και τις τιμές τους στην Ελλάδα, με το iPhone XS ουσιαστικά να διαδέχεται το iPhone X και το XS Max να είναι μια μεγαλύτερη εκδοχή του για όσους προτιμούν μεγάλες οθόνες.

Γνωρίζοντας αρκετά, πλέον, για τα νέα iPhones, θα αγοράζατε κάποιο από αυτά και αν ναι, ποιό; Στα σχόλια μπορείτε να αιτιολογήσετε την άποψή σας, φυσικά, με κόσμιο τρόπο.
Ποιο από τα παρακάτω;
Καλησπέρα, ψάχνω κινητό σχετικά compact και επειδή τα κινητά ολοένα και μεγαλώνουν έχω καταλήξει σε μεταχειρισμένο σε κάποιο από τα παρακάτω :

Xiaomi mi 5
Galaxy s6
Huawei p10

κοινώς λεπτά ελαφριά και κάτω από 145mm

Ερώτηση :
1. Ποιο έχει καλύτερη κάμερα
2. Ποιο παραμένει smooth και χωρίς προβλήματα μετά τις αναβαθμίσεις
3. Ποιου η μπαταρία είναι καλύτερη

Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το SM-G850F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Xiaomi "κλειδώνουν" οι ROM Global & China ανάλογα συσκευής
Έγινε ανακοίνωση στο επίσημο φόρα του MIUI ότι πλέον οι συσκευές που προορίζονται για την αγορά της Κίνας θα μπορούν να να φλασάρονται ΜΟΝΟ με Κινέζικες roms ενώ αντίστοιχα οι υπόλοιπες μόνο με Global ROM. Αυτό για τηλέφωνα που κατασκευάστηκαν μέσα στο 2018.

Έτσι αν κάποιος αγοράσει συσκευή φτιαγμένη για κινέζικη rom, αν περάσει την global η συσκευη θα μπρικάρει. Αντίθετα οι global συσκευές σε περίπτωση που φλασαριστούν με κινέζικη rom θα μπρικάρουν.

Το hardbrick γίνεται μόνο στα Xiaomi με κλειδωμένο bootloader. Αυτά με ξεκλείδωτο μπορούν να φλασαριστούν με οποιαδήποτε rom αλλά σε περίπτωση που κλειδώσει ο bootloader και το κινητό έχει rom άλλης "περιοχής" από αυτήν που προορίζεται τότε στο επόμενο reboot θα έχετε ένα ωραίο τούβλο στο χέρι σας.

Συνεπώς προσοχή σε όλους να φλασάρετε ΜΟΝΟ rom (είτε global είτε chinese) κατάλληλη για την συσκευή σας.

Εδώ η πηγές:
http://en.miui.com/thread-3831680-1-1.html
http://en.miui.com/thread-3822514-1-1.html

Παράθεση:
Dear Mi Fans,

Here's something VERY important before you flash or update the ROM.

1. Xiaomi Phones manufactured for Chinese market are not able to run MIUI Global ROM.
2. Xiaomi Phones manufactured for Global markets are not able to run MIUI China ROM.

We highly recommend you to buy Xiaomi Phones via official or authorized sales channels and double check the system infomation before flashing or updating.

Thank you for understanding.
Παράθεση:
Recently we have found many users feedback that they have bricked their phone while flashing or updating Global ROM on their phone. We have made the investigation on it. MIUI brought a change in MIUI ROM flash or support policy. Now Xiaomi Phones which are manufactured in China Factory/China Hardware, can't be able to run MIUI Global ROM with Locked Bootloader. If any user tries to install MIUI Global ROM with China Hardware Xiaomi Phone, their phone will be going to recovery mode and can't run MIUI.

Devices: Redmi 5 series and all other devices released on 2018
Cosmote eSIM
Ξεκινάω καινούργιο θέμα για την (έλλειψη) υποστήριξης eSIM από την Cosmote.
Η υπηρεσία eSIM είναι κομβική για το 5G IoT και ήδη πλέον είναι χρήσιμη για αρκετές συσκευές όμως τα καινούργια iPhone (υποστήριξη dual SIM μέσω eSIM), Apple Watch cellular και Galaxy LTE watches.
Υπάρχει κάποιος που να έχει κάποια πληροφορία επί του θέματος;
Με μια γρήγορη αναζήτηση στο Google πριν κάποια χρόνια είχε τρέξει στο δίκτυο ένα eSIM project για λογαριασμό της DT και μετά καμία αναφορά.
s9+ vs iphone8
Καλησπερα..

Ειμαι κοντα στην αγορα νεου κινητου...θελω να κινηθω σε αυτο το budget δηλαδη περιπου 650 που εχουν και τα 2 αυτα κινητα...

Γενικα βγαζω φωτογραφιες,σερφαρω πολυ ,social media και βλεπω netflix...δεν παιζω παιχνιδια κλπ...

Αυτο που με νοιαζει ειναι να ειναι απροβληματιστο και οσο το δυνατον αν οχι πληρως lagfree για 2-3 χρονια τουλαχιστον...

το ξερω οτι αυτο θα το προσφερει το iphone απλα μου αρεσει και το σ9+ αρκετα αλλα δεν ξερω καποιον να εχει σειρα s τοσα χρονια (βασικα δεν ξερω πολλους με s κινητο)

επισης να πω οτι χρησιμοποιω android απο παντα..αλλα εχω και ipad οποτε ειμαι εξικοιωμενος...
οσον αφορα το iphone xr που μου αρεσε δεν νομιζω να κανει κατω απο 850 οπως και το περσινο Χ

ευχαριστω
[Ταξίδια] 9 Carícias Que Levam Um Varão À Loucura Ainda Nas Preliminares
jeito certo Acompanhantes de luxo no Rio de Janeiro fazer um hosana é por atitudes e também comportamentos dela, elogie a personalidade ao contrário do gabo clichê nossa você é bastante muito, muito bela…dã”.
Im glad I finally registered
Very good postings. Appreciate it!

Also visit my weblog http://erektion-dk.eu/

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire