Pages

Διακοπή email από CYTA

lundi 7 janvier 2019
myphone forum
Διακοπή email από CYTA
Προχθές απεστάλλει από τη CYTA το εξής email:

"Αγαπητέ Συνεργάτη / Πελάτη,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που έχετε στη διάθεσή σας από τη Cyta, θα καταργηθεί την 1/4/2019. Μέχρι τότε, η υπηρεσία θα συνεχίζει να παρέχεται κανονικά όπως και σήμερα. Παράλληλα θα συμβούν τα ακόλουθα:
• Από 1/2/2019 και για συνολικό διάστημα (6) μηνών, σε όσους επικοινωνούν μαζί σας στη συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση που παρέχεται από τη Cyta, θα τους επιστρέφεται αυτόματο απαντητικό μήνυμα (auto-reply)
Auto-reply:
«Η παρούσα ηλεκτρονική Διεύθυνση έχει καταργηθεί. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τον κάτοχο της Ηλεκτρονικής Διεύθυνσης (e-mail) που αποστείλατε την αλληλογραφία σας, προκειμένου να μάθετε την νέα του ηλεκτρονική διεύθυνση»
• Προκειμένου να μην αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα στην επικοινωνία σας, θα σας αποσταλούν αναλυτικές οδηγίες στο e-mail σας μέχρι το τέλος Ιανουαρίου. Ως εκ τούτου, θα μπορείτε να προγραμματίσετε την αυτόματη προώθηση (auto-forward) της εισερχόμενης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σας σε άλλη διεύθυνση e-mail (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε μια ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε ήδη ενεργή, είτε κάποια νέα της επιλογής σας)
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων,
Cyta Hellas"
Just want to say Hello.
Amazing postings, Thank you!

my web site; 3900 zł brutto
camera 2 api?
Καλησπέρα παιδια! αγορασα το mi a2 και η κοπελα μου το Mia2 lite.. εχει καταφέρει κανεις να περασει camera 2 api και να βαλει gcam?
αν οχι,εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο αντι της stock φωτογραφικης;
βρηκα το bacon camera στο ιντερνετ καθως και το Open camera και σκεφτομαι να τα δοκιμασω,η αληθεια ειναι απογοητευτηκα απο την καμερα περιμενα κατι καλυτερο απο αυτα που εβλεπα στο ιντερνετ,ειναι ελαχιστα καλυτερη απο το προηγουμενο μου honor 7x..
ευχαριστω εκ των προτερων
Umidigi one
Καλησπερα λεω να παρω αυτο το κινητο.
Το εχει καποιος . Τι γνωμη σας
[ΔΩΡΕΑΝ Growth Marketing crash course @ 16 Ιανουαρίου]
Ανακάλυψε γιατί το Growth Marketing το χρησιμοποιούν όλες οι startups της Silicon Valley.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire