Pages

Cubot A5

samedi 5 janvier 2019
myphone forum
Cubot A5
Σχεδιασμός και Υλικά
Δομή

Μέγεθος
75.0 mm x 153.6 mm x 8.5 mm
Αναλογία απεικόνισης
16:9
Βάρος
188 g
Ωφέλιμη επιφάνεια
72 %
Υλικά
Plastic
Χρώματα
Blue
Gold
Origami

Οθόνη

Διαγώνιος
5.5"
Τύπος
LCD IPS
Ανάλυση
1080 x 1920 px (FHD)
Πυκνότητα
Πολύ υψηλή πυκνότητα, 401 Πίξελ ανά ίντσα με δυνατότητα διαφοροποίησης σε απόσταση μικρότερη από 5 cm.
Άλλα
1300:1 contrast ratio 2.5D curved glass screen 450 cd/m2 90% NTSC Anti-fingerprint coating Capacitive GFF full lamination LED Ειδοποιήσεις Multi-touch NTSC OGS (One Glass Solution)
[Διασκέδαση] Μετρό Θεσσαλονίκης App
Μετά τα καλά νέα για τη συμπρωτεύουσα αποφάσισα να είμαι μπροστά και να βγάλω την εφαρμογή για το μετρό Θεσσαλονίκης, για να συνοδεύει και να διευκολύνει τις μετακινήσεις μας με αυτό.

Απολαύστε την από εδώ: https://play.google.com/st....metroll&hl=el
Notifications on LockScreen
Καλημερα στην ομαδα! Εχω το S9+. Ποτε δεν καταφερα να εχω ειδοποιήσεις στην lockscreen σε πχ Facebook Messanger ή native Email εφαρμογή. Υπαρχει ηχητικη ειδοποιηση, αλλα η οθονη δεν αναβει και να δειχνει στα γρηγορα το μήνυμα οπως πχ στο Viber ή οταν ερχονται μηνύματα απο την native εφαρμογή μηνυμάτων. Εχω δοκιμασει ΤΑ ΠΑΝΤΑ (όλες τις ρυθμισεις) κι εχω διαβαζει απειρες "λυσεις" απο δεκαδες αλλα forums αλλα ακομα τιποτα. Το αντιμετωπιζετε κι εσεις ή ειναι μονο σε εμενα?
ευχαριστω!
A5 2016: Ανάβει αλλα δεν έχει εικόνα
Επεσε κατω και πρασινισε η οθονη του. Πατησα το κουμπι ον/οφφ και απο τοτε δεν ξαναλειτουργησε η οθονη. Ωστοσο πατωντας το κουμπι του ηχου ακουγα τη χαρακτηριστικη δονηση που κανει οταν φτασει στο μινιμουμ, και οταν εβαζα το δαχτυλο μου στον αναγνωστη αποτυπωματος εκανε το χαρακτηριστικο κλικ. Δηλαδη φαινεται μονο η οθονη να μη λειτουργει . Εξωτερικα ειναι σχεδον αθικτη. Το μεταλλικο πλαισιο λυγισε στο σημειο που χτυπησε οταν επεσε.

Πιστευετε οτι χρειαζομαι αλλαγη οθονης ή μπορει να εχει χαλασει καποιο ηλεκτρονικο; Ποσο κοστιζει περιπου η επισκευη; Να παω στο καταστημα που το αγορασα ή αλλου;

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire