Pages

Συσκευή για κοπέλα!

dimanche 13 janvier 2019
myphone forum
Συσκευή για κοπέλα!
Ψάχνω συσκευή για κοπέλα. Χρήση ινσταγκραμ viber και φώτος. Τώρα έχει το a5 2016. Budget έως 170. Φαβορί φυσικά είναι το redmi note, είτε το 5 είτε το 6. Όμως δε θα τη χαλούσε να γλυτώσει κάποια χρηματα και θα προτιμούσε κάτι μικρότερο. Είναι καλή λύση το mia2 lite? Είναι καλύτερο σε selfie ειδικά από το Samsung?

Sent from my C106 using Tapatalk
Smartphone γύρω στα 200 ευρώ
Ενας φίλος ενδιαφέρεται για αγορά smartphone. Κόστος γύρω στα 200 ευρω, ίσως και ελάχιστα παραπάνω

Τον ενδιαφέρει να έχει οπωσδήποτε NFC. Επίσης μνήμη τουλάχιστον 3 GB. Aποθηκευτικό χώρο 32Gb εφόσον η συσκευή δέχεται ταυτόχρονα και 2η sim και κάρτα μνημης (όχι μονο μια από τις 2). Αλλιώς 64gb εσωτερικό χώρο. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι συζητήσιμα. Τέλος αγορά από Ελλάδα όχι εξωτερικό.

Υπάρχουν προτάσεις;

Ευχαριστω προκαταβολικά
Βοήθεια για αγορά νέας συσκευής...
Καλησπερα σε όλο το forum και χρόνια πολλα σε ολους... Ετοιμάζομαι να αγορασω νέα συσκευή τηλεφώνου και να κανω την αλλαγή από iphone σε Android από την στιγμη που δυστυχως οι τιμές των iphone έχουν φτάσει σε απαγορευτικά για το δικό μου budget όρια , το οποίο κυμαίνεται έως 400 ευρώ μάξιμουμ . Λόγω φιλίας με ιδιοκτήτη καταστήματος γνωστής αλυσίδας , ειχα σχεδόν καταλήξει στο Huawei Mate 20 lite στην τιμή των 250 ευρώ , όμως μου πρότεινε από την στιγμη που θα μπορούσα να δωσω 500 ευρώ το Samsung s9.... και καπου εκεί μπερδεύτηκα. Αξίζει η διαφορα τιμής ανάμεσα στις δυο συσκευές ή να πάρω το φθηνότερο Huawei και να ξεμπέρδευω;;; ... διαβάζω κριτικές και βλέπω ότι σχεδόν σε όλα εκτός επεξεργαστή και οθόνης το Huawei είναι καλύτερο , αλλά ποσο μπορεί να ισχύει αυτό απέναντι σε μια ναυαρχίδα μεγάλης εταιρείας;; Ειλικρινά αν καποιος μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα ιδιατερα και ευχαριστω όλον τον κοσμο εκ των προτέρων. Να σημειώσω ότι το κινητο δεν με πειραζει να μην έχει οθόνη ταμπλετ ( τα 6,3 - 6,5 πιο πολυ σε ταμπλετ μοιάζουν) αλλά και λόγω ηλικίας (47) θα ηθελα κάτι ευανάγνωστο και αξιόπιστο το οποίο ως βασικό κριτήριο θα ηθελα να είναι η αντοχή στον χρόνο και στις συνθήκες, όπως επισης και η καλή κάμερα για φωτογραφίες και βίντεο των παιδιών... ευχαριστω ξανα...

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire