Pages

1ο Athens Mini Maker Faire 2016

mercredi 27 juillet 2016
1ο Athens Mini Maker Faire 2016



Είσαι maker; Φτιάχνεις εντυπωσιακές κατασκευές; Θες να μοιραστείς με τον κόσμο τιςδημιουργίες σου; Θέλεις να γνωρίσεις ανθρώπους που αγαπούν το ίδιο με σένα το making;
Το 1ο Athens Mini Maker Faire είναι γεγονός! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, 1 & 2 Οκτωβρίου 2016, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου θα συγκεντρωθούν όλοι οι makers.
Η μεγαλύτερη εκδήλωση για την τεχνολογία, τηνεκπαίδευση, την επιστήμη, την τέχνη, τηχειροτεχνία, τη μηχανική και την καινοτομία έρχεται και στην Ελλάδα! Το Maker Faire διεξάγεται ήδη σε 124 χώρες με συμμετοχή εμπνευσμένων ανθρώπων κάθε ηλικίας που δημιουργούν και ανακαλύπτουν νέες τεχνολογίες, εφευρέσεις, ευρεσιτεχνίες και καινοτομίες.

Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν την χαρά της καινοτομίας και τηςδημιουργίας σε ένα διήμερο φεστιβάλ που μαθαίνουν πως να χρησιμοποιούν τη τεχνολογία δημιουργικά αλλά και διασκεδάζουν με πλήθος απο workshops και performances. Οι makers μας δείχνουν πως να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία στην καθημερινότητα και να δούμε «αλλιώς» καθημερινά αντικείμενα και πώς συνδυάζονται με την καινοτομία. Το Maker Faire υποστηρίζεται απο το περιοδικό ΜΑΚΕ, το μεγαλύτερο περιοδικό για την τεχνολογία και το crafting παγκοσμίως.
Είσαι maker και φτιάχνεις ή έχεις φτιάξει κάτι και θέλεις να το εκθέσεις για να το δουν οι επισκέπτες; Απολαμβάνεις τη μάθηση και σου αρέσει να μοιράζεσαι τις δημιουργίες σου; Η δημιουργία σου έχει σχέση με: την τεχνολογία, την τέχνη, το crafting, το Do-It-Yourself, την Εκπαίδευση ή την Επιστήμη;

Κάνε τώρα την αίτηση σου στο http://ift.tt/2ahm7fk και έλα να μας δείξεις δωρεάν, τι φτιάχνεις!

Ακολούθησέ μας στα social media για να μην χάνεις στιγμή από το μεγαλύτερο φεστιβάλ making:

Facebook: http://ift.tt/2aumZAz
Twitter: http://www.twitter.com/MakerFaireATH
Instagram: http://ift.tt/2ahm8Qq


1ο Athens Mini Maker Faire 2016

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire