Pages

Κινητο για την γυναικα μου;

samedi 7 janvier 2017
Μετα απο 2/2 αποτυχιες αυτη τη φορα θελω να της αγορασω κατι καλο!

Το πρωτο κινητο ενα doogee αποδειχτηκε ελλατωματικο 9 στα 10 κινητα, ενω το δευτερο ενα honor 6 μαλλον σταθηκαμε ατυχοι γιατι και αυτο ηταν ελλατωματικο και μπηκε στο ντουλαπι μετα απο μισο χρονο χρησης.. :(

Αυτη τη στιγμη ειναι με ενα lg g2, που αν και περασαν τοσα χρονια μια χαρα κανει τη δουλεια του και βγαζει και πολυ καλες φωτογραφιες! Προφανως καλυτερες απο το doogee και το honor6.

Θελει ενα κινητο με ωραιο design, καλη φωτογραφικη καμερα και καλη μουσικη. Σκεφτομουν τα P9 και Honor8 απο Huawei. Επισης το HTC 10 φαινεται πολυ καλο. Ολα εχουν τα θετικα και τα αρνητικα τους, αλλα σε γενικες γραμμες εχουν καλο ηχο και φωτογραφια.

Τελος επειδη θα παρω ( κατα 80% ) το 1+3T, πεταξε την ιδεα να παρουμε το ιδιο κινητο, αλλα πιστευω δε θα το ευχαριστηθει τοσο καθως ουτε καλη καμερα εχει(μπορει να κανω και λαθος..), ουτε καλο ηχο(απο τα ακουστικα), ειναι και 5,5" που δεν ειναι τοσο βολικο μεγεθος για γυναικες. Απλα μπορεις να ασχοληθεις αρκετα μαζι του, πραγμα που αρεσει σε εμενα.. Συν η πολυ καλη αυτονομια που εχει.

Αν υπαρχει και κατι αλλο που δεν εχω στα υπ'οψιν καλο ειναι να το αναφερετε.


Κινητο για την γυναικα μου;

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire