Pages

Χαμένο κινητό

vendredi 21 octobre 2016
Η κατάσταση έχει ως εξής:
Έχασα το κινητό μου και όταν το αντιλήφθηκα ήταν πλέον κλειστό. Στο google timeline εμφανίζεται το τελευταίο στίγμα πρίν το χάσω.
Αφού λοιπόν χάθηκε, μπήκα στο android device manager και έστειλα εντολή κλειδώματος και στη συνέχεια εντολή reset. Επειδή το τηλέφωνο ήταν κλειστό, μου έβγαλε μήνυμα το android device manager (στον υπολογιστή) ότι θα προσπαθήσει να κάνει reset μόλις συνδεθεί η συσκευή.

Μέρες μετά, τυχαία βλέπω στη δραστηριότητα του google ότι έχει συνδεθεί η συσκευή μου αλλά δεν έχει στείλει location. Το τελευταίο location report είναι την ημέρα που χάθηκε η συσκευή, ενώ σύμφωνα με τη "δραστηριότητα google" η τελευταία ώρα που χρησιμοποιήθηκε είναι χθες το πρωί και ο τελευταίος συγχρονισμός 10 ώρες μετά. Δηλαδή, από όσο καταλαβαίνω, άνοιξε η συσκευή, συνδέθηκε στο internet, έμεινε ανοικτή 10 ώρες αλλά δεν έστειλε location report.

Επίσης, ενώ άνοιξε και συνδέθηκε στο internet με το google account μου, γιατί δεν κλείδωσε ή δεν έγινε factory reset;
Σκέψη: Έστω ότι άνοιξε και έμεινε κλειδωμένο λόγω του ότι είχα ζητήσει να γίνει lock μέσω του android device manager. Πως όμως συνδέθηκε στο internet και εμφανίστηκε η δραστηριότητα στο google;


Χαμένο κινητό

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire