Pages

windows phones or what? Επιλογη φτηνης συσκευης

samedi 20 août 2016
γεια σας χρηστες του myphone!

θελω την αποψη σας για μια φτηνη συσκευη με οσο τον δυνατον καλυτερη μπαταρια και οχι μεγαλου μεγεθους! οπως καταλαβατε απο αυτα που ζηταω ειμαι λιγο ιδιοτροπος αλλα ας πουμε πως δεν τα παω καλα με τα smartphones. Δεν με ενδιαφερουν τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του τηλεφωνου. Η χρηση που κανω με το κινητο ειναι τηλεφωνα-μηνυματα-ιντερνετ-αντε και καμια φωτογραφια ισως να τραβηξω. Αυτο ομως που δεν αντεχω ειναι το καθημερινο φορτισμα. Η συσκευη που ειχα αλλα πλεον δεν χρησιμοποιω ηταν το sony ericsson live with walkman το οποιο φορουσε custom rom και ηταν android 4.4.4 χωρις να κολαει καθολου (ευτυχως). Αν εξαιρεσεις την υπερβολικα μικρη μπαταρια που ειχε αυτη η συσκευη μου αρεσε παρα πολυ γιατι ειχε ακομη και φλας στην καμερα (φακος) αλλα αγανακτισα οταν χρειαζοταν να την φορτιζω μερικες φορες και πριν το τελος της μερας και την πεταξα στο ντουλαπι και αργοτερα εσπασε και η οθονη του απο την κοπελα μου αλλα θα το επισκευασω να βρισκεται. (συνεχιζω σε 2ο ποστ)

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

(δυστυζως το crapsung που χρησιμοποιω ουτε ενα μεγαλο ποστ δεν μπορει να κανει σωστα) επισης να αναφερθει το οτι δεν μμε βολευουν οι μεγαλες συσκευες, δηλαδη μια συσκευη 4 ιντσων μου ειναι αρκετη πιστευω. Αντε με πολυ βαρια καρδια 4,5".
με αυτα και με τα αλλα πιστευω οτι θα βολεφτω καλυτερα με καποιο windows phone διοτι ακομα και τα φτινιαρικα τους μοντελα τρεχουν αψογα και το λειτουργικο ειναι ελαφρυ γενικοτερα (συμφωνα με αυτα που λενε). Ετσι ημουν αναμεσα σε lumia 435 και lumia 550. Το 550 ειναι σαφως καλυτερο και σιγα την διαφορα των χρηματων αλλα το κακο ειναι οτι ερχετε με win10 προεγκατεστημενα οπου εχουν πολλες περισσοτερες απαιτησεις απο τα 8,1 των 435 κανοντας το και να αδειαζει πολυ γρηγοροτερα την μπαταρια αλλα εχει και καποια θεματα υπερθερμανσης μαζι με αλλα επιπλεον μικροθεματακια και ολα αυτα συμφωνα με την μελετη που εκανα απο αποψεις αλλων. Οποτε τεινω ποιο πολυ στο 435. Παρολα αυτα αν γνωριζετε καποια αλλη συσκευη ακομα και android στην τιμη των lumia κοντα (max 80) ειμαι ολος αυτια.


windows phones or what? Επιλογη φτηνης συσκευης

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire