Pages

BlackBerry DTEK50

lundi 1 août 2016
Η BlackBerry κυκλοφόρησε επίσημα το νέο BlackBerry DTEK50, και ανακοίνωσε τις προ-παραγγελίες στην Ευρώπη. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι η BlackBerry αποκαλεί τη συσκευή το «πιο ασφαλές smartphone Android στον κόσμο», εξηγώντας ότι η συσκευή έρχεται με πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας για την προστασία των πληροφοριών των χρηστών.

Το BlackBerry DTEK50 είναι το δεύτερο κινητό με Android από την εταιρεία, μετά το BlackBerry Priv. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η εταιρεία ουσιαστικά επαναλανσάρισε ένα Alcatel Idol 4, και σαν πρόσθετο πλεονέκτημα της συσκευής είναι τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, το BlackBerry DTEK50 έρχεται με οθόνη 5.2 ιντσών 1080p, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 617, Adreno 405 GPU, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB με δυνατότητα επέκτασης. Η κάμερα είναι 13 Megapixel με phase detection auto focus, η εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, έχει μη αποσπώμενη μπαταρία 2610mAh με υποστήριξη Qualcomm Quick Charge 2.0 και φυσικά τρέχει Android 6.0 Marshmallow.

Οι προ-παραγγελίες για το BlackBerry DTEK50 έχουν ήδη ξεκινήσει από την σελίδα της BlackBerry σε Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία, Μ. Βρετανία, Καναδά και ΗΠΑ με τιμή 339 ευρώ, 275 λίρες Αγγλίας και 299 δολάρια, αντίστοιχα. Η διαθεσιμότητα ξεκινά την εβδομάδα από 8 Αυγούστου.


BlackBerry DTEK50

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire