Pages

Τι γνώμη έχετε για τα κινητά με γυάλινο εξωτερικό;

samedi 19 novembre 2016
Τα κινητά με γυάλινο εξωτερικό ξεκινάνε να είναι πολύ της μόδας, με την apple νομίζω να δηλώνει ότι το επόμενο κινητό της θα είναι μόνο με γυάλινο εξωτερικό.

Προσωπικά πιστεύω ότι το γυάλινο είναι η χειρότερη δυνατή επιλογή. Χειρότερη από μέταλλο, πλαστικό και άλλα υλικά και εξηγώ:

Αίσθηση: Όταν το πιάνεις γλιστράει. Επίσης δεν σου δίνει την αίσθηση ότι πιάνεις premium συσκευή καθώς ασυνείδητα θεωρώ ότι οι premium συσκευές έχουν σκληρό υλικό υψηλής ποιότητας και προστασίας και το γυαλί δεν μου δίνει αυτή την αίσθηση. Είναι το χειρότερο υλικό στο να το κρατάς και η ζημιά μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή. Μην πω αν είναι έστω και λίγο λαδερά τα χέρια σου δεν έχεις καμιά ελπίδα να το κρατήσεις.

Εμφάνιση: Είναι ωραίο μόνο όταν κάθεται στο ράφι του μαγαζιού. Μια φορά να το πάρεις την μέρα, αφήνει δαχτυλιές και είναι κακάσχημες! Πρέπει να το καθαρίζεις δηλαδή όχι απλώς κάθε μέρα αν θες να φαίνεται ωραίο, αλλά κάθε φορά που το πιάνεις.

Προστασία: Προφανώς αν πέσει κάτω υπάρχει πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να πάθει κάτι από το να είχε μέταλλο ή πλαστικό.

Καταλαβαίνω κινέζικες εταιρείες να πειραματίζονται με τέτοια πράγματα αλλά από τη στιγμή που η apple ανακοίνωσε ότι θα βγάλει μόνο σε γυαλί το επόμενο κινητό της φοβάμαι ότι θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Πρόσφατα πήγα σε κατάστημα να δω το honor 8 και οι φοβίες μου για το γυαλί επιβεβαιώθηκαν όπως ακριβώς τα έγραψα πιο πάνω. Ενώ πήγα έπιασα δίπλα που είχαν ένα LG G5 και ένιωσα τελείως διαφορετικά, κρατιέται καλά στο χέρι δεν πρόκειται να σου πέσει και φαινόταν στιβαρό και ταυτόχρονα για μένα πολύ όμορφο.

Εσείς τι γνώμη έχετε πάνω σε αυτό το θέμα;


Τι γνώμη έχετε για τα κινητά με γυάλινο εξωτερικό;

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire