Pages

Πρόβλημα με το MLS iQTalk Spicy 4G -iQ1511 μοντέλο

jeudi 24 novembre 2016
Καλησπέρα σε όλους!
Έχω αγοράσει απο τον Κοτσόβολο το MLSiQTalk Spicy 4G dual sim και το μοντέλο iQ1511 και αντιμετώπιζω το εξής πρόβλημα.
Μετά απο root και σβήσιμο της εφαρμογής email και factory defaults ή συσκευή έχει κολλήσει στο λογότυπο «MLSiQTalk, ό,τι λες , γίνεται!».
Μπήκα στο επίσημο ιστότοπο της MLS μήπως και έχουν την rom ή καμία αναβάθμιση για το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά δεν βρήκα κάτι και επικονώνησα με το σέρβις της MLS και μου έστειλαν μία λύση η οποία δεν δούλεψε.
Η λύση που μου πρότεινε το επισκευαστικό κέντρο ήταν να επιλέξω Power + Volume Down + eMMC ,αλλά μετά το reboot δεν έγινε τίποτα.
Ακόμη προσπάθησα και με Power + Volume Up και αυτό μου βγάζει «Καμία εντολή».
Ακόμη σκέφτηκα να κάνω ξανά root αλλά χωρίς να είναι ενεργοποιημένο το USB Debugging mode δεν γίνεται και δεν ξέρω ούτε πως να το κάνω με εντολές απο το cmd στα windows ή απο το terminal στα macintosh ή στα Linux Ubuntu και ποιο είναι το σωστό εργαλείο για κάτι τέτοιο.Οπότε δεν μπορώ ούτε έτσι να κάνω κάτι.
Ακόμη σκέφτηκα να κάνω μια κοπιά της rom που έχει το τηλέφωνο, αλλά και πάλι δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό εργαλείο για να το πράξω είτε σε windows είτε σε macintoh ή Linux Ubuntu περιβάλλον. Οπότε και έτσι κολλάω.
Ακόμη για να κάνω root απο τον ηλεκτρονικό υπολογιστή πάλι κολλάω στην ενεργοποίηση του USB Debugging και πάλι δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό εργαλείο είτε μέσα απο windows, είτε απο macintohs ή απο Linux Ubuntu για να γίνει ξανά root.
Γιατί root έκανα την συσκευή με apk εφαρμογή μέσα απο την συσκευή και όχι μέσω USB καλωδίου και την χρήση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή.
Και θέλω την βοήθεια σας.
Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει πως ενεργοποιούμε το USB Debugging με εντολές με κάποιο τερματικό απο οποιοδήποτε περιβάλλον και λειτουργικό (window,macintosh,ubuntu linux) ή έχει κάποιος το ίδιο μοντέλο MLS και ξέρει πως να κάνει μία κοπιά απο την συγκεκριμένη rom και την ανεβάσει κάπου στο διαδίκτυο ,ας μου πει για να το φτιάξω και κάνω την δουλειά μου.
Ευχαριστώ.


Πρόβλημα με το MLS iQTalk Spicy 4G -iQ1511 μοντέλο

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire