Pages

Επιλογή (πολύ) φθηνού smartphone

mercredi 19 octobre 2016
Καλησπέρα σε όλους!

Όπως λέει και ο τίτλος, ψάχνω για ένα ΠΟΛΥ φθηνό smartphone. Το ταβάνι είναι στο 80άρι συμπεριλαμβανομένων μεταφορικών. Αγορά αυστηρά από Ελλάδα γιατί το κινητό που είχα μέχρι τώρα (Nokia 110 νομίζω) μόλις μας άφησε χρόνους, κι είπα ν'αναβαθμιστώ εισερχόμενος στον κόσμο των smartphones. Εντελώς πληροφοριακά, αρκετά παλιότερα είχα ένα αρχαίο ZTE Blade κι ένα επίσης αρχαίο huawei (8650 νομίζω) τα οποία κράτησαν αρκετά μπορώ να πω.

Προφανώς και δεν αναζητώ τεράστιες επιδόσεις από κινητά σε τέτοιο budget, το μόνο που θα'θελα είναι προφανώς να μην αρχίζει να χαλάει ώστε να μπαίνω στην άκρως κουραστική διαδικασία στείλε πίσω-να δούμε τι έχει-ξαναπάρτο-ξαναχάλασε και πάλι απ'την αρχή, και δευτερευόντως μεγάλη και ευκρινή (και στον ήλιο) οθόνη, ώστε να χρησιμοποιηθεί ει δυνατόν και ως GPS.
Κατά τ'άλλα, παιχνίδια δεν παίζω, δεν καίγομαι στα social media όλη μέρα, κανα-δυο εφαρμογές να χρησιμοποιήσω και browsing, οπότε δεν νομίζω πως είμαι απ'τους απαιτητικούς χρήστες. Παρ'όλα αυτά, σαφέστατα θα εκτιμούσα την έλλειψη κολλημάτων και υπερθέρμανσης, όπως είχαν τα παλιότερα smartphones που είχα, που με την παραμικρή πλοήγηση στο ίντερνετ η μπαταρία άντεχε μια ώρα και στο κινητό έψηνες λουκάνικα!

Αυτή την στιγμή, με ένα ψαξιματάκι έχω στα υπ'όψιν τα εξής:
Blackview A8
HomTom HT7
Cubot Rainbow
Alcatel Pixi 4 (5)
Huawei Honor Y5 (αν κι έχω την εντύπωση πως στον υπόλοιπο κόσμο το λένε Ascend!)

χωρίς φυσικά ν'αποκλείω κάποια άλλη, καλύτερη πρόταση.


Να σημειώσω, τέλος, πως αρχικά για κάποιο φθηνό Lumia σκεφτόμουν αλλά με την απόσυρσή τους (απ'ότι ακούγεται) και λόγω του χαμηλότατου budget, μάλλον θα'μαι καλύτερα με android (συν προφανώς και την πληθώρα εφαρμογών για android, έναντι της λεγόμενης λειψυδρίας των Windows).

Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε απάντηση και σχωράτε με για το... "σεντόνι"!


Επιλογή (πολύ) φθηνού smartphone

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire