Pages

Φωτογραφίες-βίντεο με Sony Xperia XZ/XZ1/XZ2/XZ Premium/XZ3

vendredi 22 mars 2019
Εδω ανεβαζουμε φωτογραφιες και βιντεο που βγαλαμε με τα Sony Xperia XZ/XZ1/XZ2/XZ Premium/XZ3.
Σκοπος μας ειναι να δουμε τις ικανοτητες καθε συσκευης της σειρας ΧΖ σε αυτον τον τομεα, να συγκρινουμε,να μαθουμε,να ρυθμιζουμε και να επεξεργαζομαστε τις φωτογραφιες και τα βιντεο που τραβηξαμε. Βασικη προϋποθεση ειναι παντα να ανεβαινει και η πρωτοτυπη,γνησια,ανεπεξεργαστη φωτογραφια που τραβηχτηκε απο το κινητο και εφοσον εχουμε κανει οποιαδηποτε βελτιωτικη/καλλιτεχνικη επεξεργασια,να την βαζουμε στην συνεχεια.

Οσο πιο αναλυτικοι ειμαστε στην παρουσιαση ρυθμισεων,αυτοματες ή στο manual,οπως και στην χρηση διαφορων εφαρμογων για το σκοπο αυτο,τοσο πιο επικοδομητικη κουβεντα θα κανουμε.Υπαρχουν μελη που εχουν εξιδεικευση και ταλεντο στις φωτογραφιες οποτε οι συμβουλες τους θα ειναι ακομη πιο χρησιμες.
Εγω δηλωνω μεσος χρηστης που σκαλιζω συνεχως την καμερα του ΧΖ3 για να μπορω να παιρνω αξιοπρεπη αποτελεσματα.Νομιζω η συγκριση με συσκευες αλλης μαρκας/τυπου καλο θα ειναι να μπαινουν στο ηδη υπαρχον topic με τα συγκριτικα καμερων.
Δωστε βαση και στο βιντεο που συνηθως το εχουμε σε δευτερη μοιρα απο τις φωτογραφιες.
Ανεβαστε κατα προτιμηση μεσω sites που δειχνουν πληρως τα χαρακτηριστικα-λεπτομεριες των φωτογραφιων αλλα ολοι οι τροποι ειναι καλοδεχουμενοι αν συνοδευονται απο ουσιαστικες περιγραφες.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire