Pages

Longines flaggskepp

mardi 28 août 2018
myphone forum
Longines flaggskepp
<strong><a href="http://sv.wathces.top/">bästa replika klockor</a></strong><br>
<strong><a href="http://www.wathces.top/sv/">bästa replika klockor</a></strong><br>
replika klockor
[b][url=http://sv.wathces.top/]replika
Samsung j7 2017 πρόβλημα ringtone με bluetooth
Καλησπέρα στους φίλους του φόρουμ.
Μόλις εχθές αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως με όποια συσκευή bluetooth handsfree από τις τρεις που έχω το συνδέω,απενεργοποιείται ο ήχος της κλήσης και χτυπάει μόνο στο bluetooth κάτι που φυσικά δεν ακούγεται αν δεν το έχεις στο αυτί σου.
Το περίεργο είναι πως δεν το κάνει πάντα και μάλιστα δεν το κάνει καθόλου - χτυπάει δηλαδή ο ήχος κλήσης - αν συνδέσω ταυτόχρονα τα ενσύρματα handsfree που περιλαμβάνονται στην συσκευασία. Έκανα φυσικά resset και ενώ στη μια δυο πρώτες κλήσεις χτυπάει σωστά, μετά ξανά τα ίδια.
Προφανώς και είναι πρόβλημα λογισμικού. Γνωρίζει κάποιος φίλος λύση γι αυτή την περίπτωση?
Σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο της ίδιας της samsung μήπως και οφείλεται σε ασυμβατότητα αλλά μου φαίνεται περίεργο που το κάνει σε τρία διαφορετικά ακουστικά. To ένα είναι της plantronics το explorer 50, το ένα της phillips και το άλλο της spigen.
Μαθηματικα Γ λυκειου
Παιδια καλησπερα,θα ηθελα να ζητησωτην αποψη σας πανω σε ενα θεμα.Φετος θα δωσω πανελληνιες και θα ηθελα να σας ρωτησω ποια βοηθηματα θα μου προτεινατε για τη θετικη κατευθυνση.Ευχαριστω εκ των προτερων
Backpack για laptop
Έχει κανείς να προτείνει κάνα καλό backpack μέχρι 30-35 ευρώ max σε μαύρο/γκρι/καφε χρώμα; Το χρησιμοποιώ για λαπτοπ είτε 14.1 ή 15.6 ιντσων (κάποιες φορές το ένα κάποιες το άλλο).
Δεν βάζω πολλά πράγματα μέσα στη τσάντα. Το λαπτοπ, το καλώδιο ρεύματος, μια ατζέντα με στυλό, ενα wireless ποντίκι και ενα powerbank για το κινητό. Πολύ σπάνια ίσως βάλω και κάνα βιβλίο...

Έχω βρει αυτή εδώ που είναι και αδιάβροχη και ανθεκτική σε κραδασμούς κλπ, απ' ότι φαίνεται. Και με κρυφή θέση για πορτοφόλι.

Αλλά με προβληματίζει το depth size της που είναι 18 εκατοστά. Σκέφτομαι μήπως φαίνεται άδεια, με τα όσα λίγα βάζω μέσα. Τώρα χρησιμοποιω μια τσάντα περίπου ίδιου μεγέθους, αλλά με depth 14.50 εκατοστά και ήδη φαίνεται κάπως άδεια..

Κατά τα λοιπά εχω βρει 2 HP που είναι και φτηνότερα. Αυτό και αυτό. Αλλά από κάποια reviews που έχω δει δεν μου φαίνονται και πολύ προστατευτικά για τον υπολογιστή. Το δε πρώτο δεν είμαι βεβαιος πως χωράει υπολογιστή 15ρι με ύψος 38.4 εκατοστά καθώς έχει εξωτερικό ύψος μόλις 41.90 εκατοστά και ο υπολογιστής θα ζορίζεται...

Καμιά ιδέα/γνώμη; Ευχαριστώ πολύ!
nokia c2-01
Καλησπέρα

Έχω ένα πρόβλημα με ένα κινητό nokia c2 επειδή δεν μπορούσα να διαγράψω κάποιες κλήσεις ενώ διέγραφα το μητρώο αποφάσισα να ξαναπεράσω το firmware κάτι πήγε στραβά και τώρα ενώ ανοίγει κανονικά μετά το λογότυπο χει λευκή οθόνη προσπάθησα να ξανακάνω την διαδικασία αλλά δεν το βλέπει το tool καμία λύση κανείς ???
Youtube uploaded videos
Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος περιορισμός στα βίντεο και στις αναλύσεις? Ανέβασα πρόσφατα κάποια 4κ βιντεο, και ενώ κάποια βγάζει την επιλογή 4κ, σε κάποια άλλα όχι! Δεν είναι θέμα να περιμένω κάποιες ώρες, τα ανέβασα πριν κοντά 10 μέρες! Συγκεκριμένα, 1 βίντεο έχει αυτό το πρόβλημα, το οποίο ήταν και το μεγαλύτερο, (25gb!).

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire