Pages

Ελληνική τηλεοπτική σεζόν 2018-2019

vendredi 17 août 2018
myphone forum
Ελληνική τηλεοπτική σεζόν 2018-2019
Ανοίγω το θέμα, και ελπίζω κάποιος διαχειριστής να το καρφιτσώσει.Λοιπόν τα βασικά είναι:
ΕΡΤ:Υπογραφή συμφωνίας με 7 ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.Το Σάββατο 25/08 ξεκινούν οι μεταδόσεις.Επίσης μετά από 10 χρόνια τον Οκτώβριο θα μεταδοθεί Ελληνική σειρά της οποίας τα γυρίσματα έχουν ήδη αρχίσει.Κατά τα άλλα έχουμε τις κλασσικές εκπομπές(ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ,ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ,ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ,ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ,ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ,28 ΦΟΡΕΣ ΕΥΡΩΠΗ κλπ)
Η ερτ2 συνεχίζει με το ίδιο πρόγραμμα όπως ντοκιμαντέρ.

ΜΕGA:Τίποτα καινούργιο, περιμένει το κλείσιμό του.
ΑΝΤ1:Στην ενημέρωση συνεχίζει ως γνωστόν με Παπαδάκη και Χατζηνικολάου.Θα έχει τη Σκορδά, και ξανά το νομαδς, ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ , still standing και 2-3 Ελληνικές σειρές
αλφα:Μετακόμισε στα κτίρια του σταρ.Συνεχίζει με πολλές ελληνικές σειρές που συνεχίζουν από πέρσι και τσιμτσιλή,και το αλφα ρεπορτάζ.Επίσης θα έχει deal και νικολούλη, και πάμε πακέτο
Σταρ:Κλασσικά ξένες ταινίες καθώς και φωλιά κουκου, ζίνα και masterchef.
σκαι:ενημέρωση το πρωί με τις ίδιες εκπομπές με την τατιάνα να έρχεται στο 12-2 και την μπουσδούκου να παίρνει πόδι.Από τις 3 και μετά όλα τουρκοπρόγραμμα τρας.
ΕΨΙΛΟΝ:Αλλάζει με νέα ιδιοκτησία και νέο όνομα από Οκτώβρη.Θα έχει ελληνικές σειρές, τηλεπαιχνίδι με ζαρίφη και ταλεντ σοου μουσικής.Δεν έχει ανακοινώσει πολλά.Έλλη Στάη στο Κεντρικό δελτίο.Θέλει να γίνει το νέο mega.
Ερώτηση
Καλημερα θέλω να ρωτήσω κάτι.Θελω να πάρω ένα νέο iPhone και είμαι ανάμεσα στο iPhone 8 και iPhone 7.Ποιο προτείνετε και γιατί;Έχει διαφορά το 7αρι από το 8αρι ώστε να δικαιολογεί τα 130 ευρώ;Να πω ότι θα το αγοράσω μετά την ανακοινώσει των νέων iPhone άρα θέλω να μου πείτε ποσό μπορεί να πέσει η τιμη του 7 και του 8.
Διακοπή συμβολαίου
Καλημέρα σε όλους στο φόρουμ και Χρόνια Πολλά! Είχα καρτο-συμβόλαιο στη Vodafone και το ανανέωσα στις αρχές Ιουνίου, όπου έκανα μετάβαση σε κανονική σύνδεση-συμβόλαιο. Πρέπει να το σταματήσω όμως και να το γυρίσω σε κάρτα,μόνο για να κρατήσω τον αριθμό. Μου είπαν ότι πρέπει να πληρώσω τις εκπτώσεις δύο μηνών που είναι 40 ευρώ συν 20 ευρώ τέλος μεταβολής. Από τη στιγμή που θα υπογράψω, π.χ. σήμερα θέλει τριάντα ημέρες ακριβώς και θα εκδοθεί ένας ακόμα λογαριασμός. Δηλαδή για να "καθαρίσω" θέλω καμιά 100αριά ευρώ. Μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορώ να εξοικονομήσω χρήματα, ή θα τους δώσω και ένα νεφρό μαζί στο τέλος; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire