Pages

Προβληματα με καμερα και προβολη μετα απο update windows 10

samedi 17 décembre 2016
Καλησπερα σε ολους παιδια. Εκανα αναβαθμιση σε ενα lumia 730 απο 8.1 σε windows 10 και εχω 2 προβληματα

1. Οταν χρησιμοποιω τη καμερα φαινεται να μην λειτουργει το shutter priority. Δηλαδη αν κουμπωσω μια ταχυτητα (πχ 4 δευτερολεπτα εκθεση) το αγνοει και τραβα φωτογραφια στις default ρυθμισεις. Αντιθετα αν αφησω το shutter στο auto και πειραξω το iso (πχ σε χαμηλο φωτισμο να βαλω iso 100) τοτε ανεβαζει το χρονο εκθεσης κανονικα μεχρι 4 δευτερολεπτα.

2. Οταν πατησω απο τη καμερα να μπω στις φωτογραφιες (μεσω του μικρου εικονιδιου που εχει) πολλες φορες δειχνει για λιγο τη φωτογραφια και μετα μαυριζει η εικονα. Αν ομως προσπαθησω να παιξω και να κινηθω στις φωτογραφιες (swipe αριστερα-δεξια) καποια στιγμη την εμφανιζει κανονικα.

Αυτα τα προβληματα τα εχει τοσο οταν εκανα το update σε 10 οσο και οταν εκανα και τα υπολοιπα update που ακολουθουσαν (πλεον βγαζει οτι ειμαι στη τελευταια εκδοση). Δοκιμασα να βαλω τη lumia camera απο το store και οταν την πρωτοανοιγω δουλευει κανονικα οπως παλια το shutter priority. Οταν ομως παω να ξαναμπω δεν με αφηνει και μου βγαζει μηνυμα να μπω στην "καλυτερη" καμερα της microsoft. Το μηνυμα αυτο το συνεχιζει ακομα και οταν αλαλξω τη default camera στις ρυθμισεις. Κοιταξα μηπως μπορουσα να σβησω το app της microsoft camera αλλα δεν εχει επιλογη απεγκαταστασεις (προφανως λογω app συστηματος).

Καμια ιδεα;


Προβληματα με καμερα και προβολη μετα απο update windows 10

1 commentaire:

  1. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον Microsoft egde δεν μπορώ να κάνω upload φωτογραφίες από τον σκληρό μου δίσκο στο Google plus και μόλις πάω να διαβάσω τα μηνύματα επίσης στο Google + μου βγάζει προειδοποίηση να ελέγξω την σύνδεση στο internet kαι δεν τα εμφανίζει γιατί????

    RépondreSupprimer