Pages

Πρόβλημα στην Προώθηση κλήσεων Kosmokarta

dimanche 3 février 2019
myphone forum
Πρόβλημα στην Προώθηση κλήσεων Kosmokarta
Sun, 03 Feb 2019 17:54:08 GMT
Καλησπέρα σας,

Έχει κανείς θέμα με την προώθηση κλήσεων (**21κλπ); Σε 2 διαφορετικές συνδέσεις δεν μου δέχεται την εντολή ενώ πριν δούλευε μια χαρά; Συμβαίνει σε κανένα αλλον; Άλλαξε κάτι;
Android Pie
Sun, 03 Feb 2019 12:04:41 GMT
Διαφορές - προβλήματα- πλεονεκτήματα- ασυμβατοτητες που συναντήσαμε

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δημιούργησα αυτό το καινούργιο θέμα, έτσι ώστε να μπορέσουμε εδώ να συγκεντρώσουμε όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ή τυχόν ασυμβατοτητες που θα διαπιστώσουμε κατά την χρήση της με το note 9 .
Im happy I now signed up
Sun, 03 Feb 2019 11:40:56 GMT
I have recently started a site, the info you offer on this site has helped me tremendously. Thanks for all of your time & work.

Feel free to visit my web site: Recommended Web-site
Κινητό στα 150 ευρώ
Sun, 03 Feb 2019 10:10:28 GMT
Καλημέρα σε όλους,

Ψάχνω κινητό για αντικατάσταση redmi 4x. Η αγορά θα γίνει από ευρωπαϊκό μαγαζί ή amazon. Τα options μέχρι στιγμής είναι:

redmi 6 3/32gb στα 140 ευρώ,
samsung j6 3/32gb στα 150 ευρώ,
---------------------------------------------------------
redmi s2 4/64gb στα 170 ευρώ,
mi a2 lite 3/32gb στα 179 ευρώ,
---------------------------------------------------------
redmi note 6 pro 3/32gb στα 199 ευρώ

Τα πάνω από 150 είναι στο τραπέζι αρκεί να αξίζουν. Για το note 6 pro έχω διαβάσει καλά πράγματα αλλά δεν ξέρω πόσο αξίζει τόσο μεγάλη υπέρβαση.
Το κινητό γενικά προορίζεται για κοπέλα, οπότε μας νοιάζει κάμερα, μπαταρία, social media και μέγεθος. Όλα σε σχέδι με το redmi 4x είναι πιο μακρόστενα αλλά νομίζω το note ξεφεύγει λίγο.
Έχετε κάποια γνώμη πάνω στα μοντέλα που μπορεί να βοηθήσει; Έχετε κάποιο άλλο (σε αυτά τα specs) να προτείνετε;
Just wanted to say Hi.
Sun, 03 Feb 2019 09:36:12 GMT
Hi to every body, it's my first go to see of this weblog; this webpage contains amazing and actually fine stuff in support of readers.

my web site :: stock tips
Instagram
Sun, 03 Feb 2019 09:13:00 GMT
Καλησπέρα ..προχθές άλλαξα τον κωδικό του ινσταγκραμ και ενω ολα δούλευαν πλέον οταν πάω να συνδεθώ μου αναφέρει προέκυψε σφάλμα με το αίτημα σας εχω κάνει επανεγκατάσταση κ εγκατάσταση ξανα το ινσταγκραμ αλά τίποτα έκανα reset το ρουτερ αλλά και παλι έκανα επαναφορά εργοστασιακών τίποτα ...από αλλες συσκευές συνδέομαι κανονικά μόνο από το κινητό μου αντιμετωπίζω αυτο το πρόβλημα ..υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει ;;;

Υ.Γ εχω το iPhone 5s
Προέκυψε σφάλμα με το αίτημα σας
Sun, 03 Feb 2019 09:12:23 GMT
Καλησπέρα ..προχθές άλλαξα τον κωδικό του ινσταγκραμ και ενω ολα δούλευαν πλέον οταν πάω να συνδεθώ μου αναφέρει προέκυψε σφάλμα με το αίτημα σας εχω κάνει επανεγκατάσταση κ εγκατάσταση ξανα το ινσταγκραμ αλά τίποτα έκανα reset το ρουτερ αλλά και παλι έκανα επαναφορά εργοστασιακών τίποτα ...από αλλες συσκευές συνδέομαι κανονικά μόνο από το κινητό μου αντιμετωπίζω αυτο το πρόβλημα ..υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει ;;;

Υ.Γ εχω το iPhone 5s
Bleep προπληρωμένη (prepaid-mastercard) κάρτα της Alpha bank
Sun, 03 Feb 2019 01:54:46 GMT
Κάνω αυτό το θέμα για την προπληρωμένη κάρτα της Alphabank που είναι η πρώτη στο είδος της για τα ελληνικά δεδομένα που εκδίδετε και διαχειρίζεστε μέσω της εφαρμογής(app) με πολύ γρήγορη ταυτοποίηση, ταυτότητα εμπρός πίσω και μια selfie χωρίς επίσκεψη σε Κατάστημα. . Η έκδοση της μέχρι της 30/04/2019 είναι δωρεάν και χωρίς συνδρομή και αν έχεις λάβει πρόσκληση στο κινητό σου απο κάποιον που την έχει μόλις γίνει η ταυτοποίηση και εκδοθεί κερδίζεις 5€ δώρο άμεσα διαθέσιμα στην εφαρμογή και αν στείλεις πρόσκληση εσύ μετά σε κάποιον άλλον και την έκδοση κερδίζεις 10€ και ο άλλος 5€ (αν κάποιος θέλει πρόσκληση ας στείλει σε pm τον αριθμό του κινητου του να του στείλω πρόσκληση)



Η κάρτα bleep είναι η πρώτη προπληρωμένη κάρτα από ελληνική τράπεζα, την οποία εκδίδετε, φορτίζετε και διαχειρίζεστε αποκλειστικά μέσω του bleep app. Μέσα σε 5 λεπτά, απ’ όπου και εάν βρίσκεστε, χωρίς επίσκεψη σε Κατάστημα.

Η κάρτα bleep είναι η πρώτη προπληρωμένη κάρτα από ελληνική τράπεζα, την οποία εκδίδετε, φορτίζετε και διαχειρίζεστε αποκλειστικά μέσω του app. Μέσα σε 5 λεπτά, απα όπου και εάν βρίσκεστε, χωρίς επίσκεψη σε Κατάστημα.

Εγγραφείτε εύκολα μέσω του app και μετά την ταυτοποίηση εκδίδετε άμεσα την bleep κάρτα σας.

Μετά την έκδοση της κάρτας σας από την εφαρμογή, θα την παραλάβετε και ταχυδρομικά για τις αγορές σας στα POS των καταστημάτων

Φορτίζει με οποιαδήποτε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα μέσα από την εφαρμογή

Συνδρομή έκδοσης κάρτας (εφάπαξ) 5€ (Δωρεαν μεχρι 30/04/2019)
Έξοδα φόρτισης: 1% επί του ποσού φόρτισης με ελάχιστη χρέωση 1€ και μέγιστη χρέωση 5€
Έξοδα αποφόρτισης: Χωρίς έξοδα, εφόσον η αποφόρτιση γίνεται μέσω των καναλιών της Alpha Bank
Έξοδα Συναλλαγής σε Συνάλλαγμα: Έως και 2,5% επί του ποσού της συναλλαγής (ανεξαρτήτως ποσού)
Συστήστε την κάρτα και εσείς κερδίζετε 10€ και οι φίλοι σας 5€. (Στειλτε μου μυνημα τον αριθμό του κινητού σας να σας στείλω πρόσκληση για να έχετε κατευθείαν 5€)
I am the new guy
Sun, 03 Feb 2019 00:36:16 GMT
You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something that I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me. I am looking forward for your next post, I'll try to get the hang of it!

Visit my website: Augusthcuk 43247 Onesmablog said in a blog post

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire