Pages

Προτεραιότητα στην κάμερα, fm radio, κάτι άλλο από G5-SE?

dimanche 18 décembre 2016
Όπως λέει ο τίτλος, προτεραιότητα δίνω στην κάμερα, επίσης πρέπει οπωσδήποτε να έχει ραδιόφωνο που είναι αχώριστος φίλος στο περπάτημα.

Σήμερα πιστεύω ότι 3 GB είναι το ελάχιστο που πρέπει να έχει ένα τηλέφωνο για να το κρατήσεις για ένα χρόνο πριν το δώσεις στην αδερφή σου.

Επίσης κάτι άλλο που με ενδιαφέρει είναι η συσκευή να είναι άμεση, όχι σε εξωτικές εφαρμογές αλλά στο τηλέφωνο, επαφές, μηνύματα, e-mail clients και browser.

Τους τελευταίους 16 μήνες έχω 640 XL και ενώ η συσκευή είναι ποιοτικότατη και με καλή κάμερα τα windows 10 δεν μου αρέσουν, με κούρασαν, έχασαν αυτό το άμεσο και απλό που είχαν με τα 8ρια, οπότε το 950 XL is out of the question.

Αγορά από Ελλάδα λόγο εγγύησης και επειδή τα κινέζικα δεν έχουν κάμερες της προκοπής εκτός από κάποια μετρημένα στα δάχτυλαπου όμως δεν έχουν ραδιόφωνο.

Οπότε σκέπτομαι το LG G5 SE, δεν μπορώ να δώσω 60 ευρώ παραπάνω για το G5 με τον 820, ήδη κάνω υπέρβαση στον προϋπολογισμό μου. Υπάρχει κάποιο άλλο να μου προτείνετε, όχι πάνω από αυτά τα χρήματα?

Ευχαριστώ, Χάρης


Προτεραιότητα στην κάμερα, fm radio, κάτι άλλο από G5-SE?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire