Pages

Γνώμες για smartwatch

jeudi 2 janvier 2020
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα smartwatch, χωρίς να το έχω ιδιαίτερη ανάγκη.
Περισσότερο σαν γκατζετάκι το βλέπω και λιγότερο σαν "εργαλείο".
Αυτό σημαίνει ότι, μεταξύ των άλλων, δεν θέλω να δώσω και μια περιουσία

Από κει και πέρα, ένας άλλος περιορισμός που υπάρχει είναι το μέγεθος του ρολογιού, το οποίο δεν πρέπει να ξεπερνά τα 42mm, λόγω μικρού καρπού.
Για να μην κουράζω περισσότερο, θα ήθελα τη γνώμη σας ανάμεσα στο Huawei GT2 (42mm), Samsung Galaxy Watch (42mm) και Xiaomi Amazfit GTR (42mm). Ανάμεσα στις επιλογές θα έβαζα και το νέο Honor Watch Magic 2 (42mm) αλλά δεν έχει έρθει ακόμα στην αγορά. Αναμένεται ωστόσο...

Από τα παραπάνω, ποιο θεωρείτε ότι είναι το πληρέστερο; Πάνω κάτω, από τα λίγα που έχω διαβάσει, όλα κάνουν περίπου τα ίδια πράγματα (οι αθλητικές μετρήσεις δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Θα αρκεστώ στην μέτρηση των καρδιακών παλμών, στην μέτρηση βημάτων, άντε και στην καταγραφή του ύπνου ενδεχομένως).
Αυτό που θέλω στα σίγουρα είναι να μπορώ να λαμβάνω ειδοποιήσεις για sms και κλήσεις (δεν καίγομαι να απαντάω σε κανένα από τα δύο), να μπορώ να παίζω μουσική από το ρολόι (είτε αποθηκεύοντας τραγούδια απευθείας στην μνήμη είτε μέσω του κινητού) και φυσικά, να κρατάει η μπαταρία όσο το δυνατόν περισσότερο.

Πείτε μου τις γνώμες σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire