Pages

Reakme note 8 pro ή ....???? περιπου 250-300 ευρω

vendredi 17 janvier 2020
Καλησπερα, εχω επιδοτηση αποκλειστικα στον κωτσοβολο, €190 για οποια συσκευη θελω ή μπορω να παρω δωρεαν το readmi note 8pro (που το πουλαει ο κωτσο €288) και θελω την βοηθεια σας.


1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. ως €300
2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Δεν με πειραζει
3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Αποκλειστικα απο κωτσοβολο.
4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα). Ναι, θελω και 800αρα
5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Καλο θα ηταν να εχει splashproof και faceid η καμια αλλη γκατζετια αλλα για τον χαβαλε περισσοτερο και για να χαζευω. Ραδιοφωνο επισης και NFC καλα αλλα οχι απαραιτητα.
6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; φανταζομαι ολες οι συσκευες θα εχουν ελληνικα
7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Προφανως με ενδιαφερει αλλα και να μην εχει..
8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Καμερα, αυτονομια, ταχυτητα, βαρυ, gaming.
9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. P9lite

Κυριο κριτηριο θα ειναι η καμερα, σε μεγαλο βαθμο. Απο το να βγαζει καλες νυχτερινες φωτογραφιες σε καποιο μπαρακι μεχρι ωραιες και φωτεινες σε καποια εκδρομη στο βουνο.
Επισης εχω φορτιστη και σε γραφειο και σε αυτοκινητο και σπιτι αλλα δεν θελω να εχω τοση εξαρτιση απο το καλωδιο
Θελω να πιστευω οτι κανενα δεν θα κολλαει, τουλαχιστον σε σχεση με αυτο που εχω ως τωρα αλλα να μην φοβαμαι να του φορτωσω εφαρμογες

Δεν με νοιαζει αν θα ειναι dual ή αν θα εχει ασυρματη φορτιση.

Οποτε κυριως καλη καμερα αλλα και να μην ξεφευγει σε τιμη απο την επιδοτηση που εχω. Για το rm 8pro ο μοναδικος λογος που το σκεφτομαι ειναι οτι εχω ακουσει καποια αρνητικα για την καμερα. Η υπερεπιδοτηση που εχει ειναι ομως μεγαλο δελεαρ.
Να το δω για P30 lite, Α50 ή κατι αντιστοιχο? Αξιζει????

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire